Authentiek presenteren

 

Aantrekkelijk, boeiend, overtuigend en ontspannen presenteren. Op een manier die past bij u als (toekomstig) bestuurder en waarbij u de regie houdt. U leert het in deze tweedaagse training, met aandacht voor de voorbereiding, omgaan met weerstand en de inzet van audiovisuele middelen.

Leerdoel
  • Authentiek presenteren, op een manier die bij bestuurders past en waarbij zij zich op hun gemak voelen: aantrekkelijk, boeiend, overtuigend en ontspannen.
  • Op adequate wijze een doel- en publieksgerichte presentatie voorbereiden.
  • Na afloop van een presentatie de regie houden en effectief en relaxt omgaan met weerstand en (vervelende) vragen.
  • Op een ondersteunende en soepele manier omgaan met PowerPoint en andere (audio)visuele middelen.
Inhoud workshop

In een training van twee dagen, met tussenruimte van een week, leert u authentiek te presenteren op geheel eigen wijze. Als (toekomstig) bestuurder treedt u regelmatig op voor kritisch publiek, dat u pittige vragen kan stellen. De training leert u op adequate wijze een doel- en publieksgerichte presentatie voor te bereiden, de regie te houden en relaxt om te gaan met weerstand en vragen. Ook is er aandacht voor de inzet van (audio)visuele middelen op een soepele manier.

Praktische informatie

Accreditatie12 punten
KostenLeden € 850,- / Niet-leden € 1600,-
Contact

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480018.

Trainer(s)

Wim van Hout is sinds 2004 senior trainer/adviseur, accountmanager en innovator bij Boertien Vergouwen Overduin. Hij won de 2e prijs bij de landelijke verkiezing Trainer van het Jaar 2018-2019 (NOBTRA). Eerder werkte hij 18 jaar als senior trainer en adviseur bij NCATB Groep/Elsevier.

 

Bijzonderheden

Algemene voorwaarden LHV Academie 

Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.