Voor en door huisartsen
 

FTO Wagro Gelderse Rivieren

 
 

"CVRM, hoe doe je dat?"

Het opsporen en behandelen van risicofactoren voor hart- en vaatziekten, ook wel CVRM genoemd, hoe zat het ook alweer? Uiteraard heeft de POH daarin een grote rol maar als huisarts blijf je eindverantwoordelijk. 

Inhoud workshop

In dit FTO gaan we kijken wat we volgens de richtlijnen zouden moeten doen maar ook wanneer je daarvan af moet wijken. Bijvoorbeeld bij bijzondere patiënten populaties of wanneer er sprake is van intolerantie of wanneer middelen uit de handel zijn. We zullen deze avond wederom worden bijgestaan door apotheker, Frank Schroor.

Praktische informatie

Doelgroep LHV-AcademieAios
Hid(ha)
Praktijkhouder
Waarnemer
Accreditatie2 punten
KostenLeden € 30,- / Aios € 20,- / Niet-leden € 40,-
Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de LHV academie of bel 085-0480068.

Programma

19.30 – 20.00 uur: inschrijving en koffie/thee
20.00 – 22.00 uur: FTO

Trainer(s)

Frank Schroor, apotheker.

Bijzonderheden

Accreditatie
2 intercollegiale accreditatiepunten
Voor het verkrijgen van de intercollegiale accreditatiepunten moeten de groepsleden bij minstens 2 FTO’s aanwezig zijn in 2019. De volgende bijeenkomsten staan gepland op woensdag 5 juni en woensdag 13 november. De punten kunnen pas aan het begin van 2020 worden aangevraagd bij de accreditatie commissie en zullen dan pas worden bijgeschreven in GAIA.

Parkeergelegenheid
200 meter van Grand Café Metropole aan het einde van de straat bij station Arnhem Velperpoort: Parkeergarage Velperpoort. Ir. Van Muylwykstraat 175, 6828 BN Arnhem.

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.