FTO Wagro Midden-Nederland

 

Ook in 2021 organiseert Wagro Midden-Nederland weer 5 FTO’s voor niet-gevestigde huisartsen. Gezien de huidige maatregelen hebben wij besloten de eerste helft van het jaar de FTO’s online te laten plaatsvinden. 

Inhoud

Vanwege het intercollegiale karakter is het belangrijk om bij meerdere bijeenkomsten aanwezig te zijn om zo in aanmerking te komen voor toetsingspunten voor je herregistratie. Daarom zullen de eerste 2 en de laatste 3 bijeenkomsten van 2021 aan elkaar gekoppeld zijn.

Het eerste FTO zal op woensdag 21 april plaatsvinden en gaan over geneesmiddelenmisbruik waarbij we met name over opiaten zullen spreken. Tim Peeters justitieel geneeskundige en huisarts bij MedTzorg zal ons vanuit zijn expertise hier meer over vertellen. Het tweede FTO is op donderdag 24 juni en gaat over Spoedmedicatie en zal door Jojanneke Kant, huisarts en kaderhuisarts spoedzorg gegegeven worden. 

Wij zien erg uit naar beide bijeenkomsten! Om te zorgen dat het toch een interactief FTO kan zijn hebben we maar beperkt plek bij de FTO’s. Spreken de onderwerpen je aan en wil je komende maanden nog 4 intercollegiale toetsingspunten behalen geef je dan nu op!

De kosten van de WDH zijn 75 euro eenmalig voor het hele jaar 2021. (Dit in verband met de toetsgroepregistratie. Voor mensen die al lid zijn van de WDH Midden Nederland is dit bedrag al in hun lidmaatschap verrekend) 

Praktische informatie

DoelgroepHid(ha)
Waarnemer
Accreditatie4 punten
KostenLeden € 40,- / Niet-leden € 60,-
Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de LHV academie of 085-0480068.

Programma

19.15 uur: Inloggen
19.30 uur: Start FTO
21.30 uur: Einde

Bijzonderheden

Accreditatie
2 intercollegiale accreditatiepunten per bijeenkomst. Om punten toegekend te krijgen is het van belang minimaal 2 bijeenkomsten te volgen. 

Kosten
€ 20 per bijeenkomst voor leden en € 30 voor niet leden. (dit is exclusief de kosten (€ 75,-) van de WDH Midden Nederland)

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.