Laat netwerken voor u werken (op aanvraag)

 

Ervaar hoe u effectief contact kunt leggen met relaties. De deelnemers ontvangen tijdens de training direct feedback over hoe zij overkomen en welke eerste indruk zij achterlaten. Ze leren aan de hand van concrete handvatten hoe ze optimaal contact kunnen leggen met relaties door rekening te houden met hun stijl. De belemmerende gedachten die zorgen voor een blokkade om contact met relaties op te nemen, worden weggenomen.  

Leerdoel
  • U ontvangt feedback over de eerste indruk die u maakt bij kennismaking.
  • U leert het Sociale Stijlenmodel begrijpen, actief plotten in dit model en (voorkeurs)stijl van de gesprekspartner herkennen.
  • U krijgt inzicht in belemmerende gedachten die zorgen voor blokkades om contact op te nemen met de relatie.
  • U leert overwinnen van mogelijke gene om contact te leggen.
Inhoud

Deelnemers gaan het Sociale Stijlenmodel begrijpen, zullen zichzelf in dit model plotten en gaan de  (voorkeurs)stijl van hun gesprekspartner herkennen. Daarnaast krijgen zij inzicht in belemmerende gedachten die zorgen voor blokkades om contact op te nemen met hun relatie. Ook het overwinnen van mogelijke gene om contact te leggen, zal aan bod komen.

Deze scholing is primair ontwikkeld voor huisarts-bestuurders maar biedt ook interessante vaardigheden voor alle huisartsen. Dus schroom niet om u in te schrijven of een incompany training aan te vragen.

Praktische informatie

DoelgroepHid(ha)
Praktijkhouder
Waarnemer
Accreditatie3 punten
KostenLeden € 375,- / Niet-leden € 725,-
Contact

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480018.

Programma
  • Kenmerken en principes van succesvol netwerken
  • Netwerken: wat houdt u tegen?
  • Verschillende soorten netwerken
  • Netwerken opbouwen en onderhouden
  • Uw persoonlijke netwerkstijl
Trainer(s)

In de jaren ’90 werkte Hedi van Alphen enige tijd als logopedist. Na een studie tekstwetenschappen en later een master in veranderleiderschap ging ze als trainer en coach aan de slag, waarbij de gezondheidszorg een van haar favoriete branches bleef. Communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit zijn haar werkgebieden. Op een creatieve en resultaatgerichte manier helpt ze mensen graag bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, zodat ze prettiger in hun werk en leven staan. 

Bijzonderheden

Algemene voorwaarden LHV Academie 

Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.