Voor en door huisartsen
 

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

 
 

De Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) is voor uw praktijk een wettelijk verplichte analysemethode, waarmee u alle arborisico’s voor de veiligheid en gezondheid van uw personeel in kaart brengt. De RI&E is ook relevant voor het verkrijgen van praktijkaccreditatie.  Maar hoe stelt u zelf een RI&E op? U leert het in deze workshop.

Leerdoel

U heeft inzicht in oplossingen op arbogebied.
U beschikt over een ingevulde RI&E.

Inhoud workshop

In de workshop stelt u, samen met deskundigen, een RI&E op voor uw eigen praktijk. Het onderzoek kunt u zelf online uitvoeren met de digitale RI&E van de LHV. De digitale arbocatalogus biedt vervolgens inzicht in mogelijke oplossingen. Na afloop van de workshop beschikt u niet alleen over een kant-en-klare RI&E, maar ook over de benodigde kennis op arbogebied. 

Om de RI&E te kunnen maken, moeten de deelnemers kunnen inloggen op de website van de LHV. Neem gebruikersnaam en wachtwoord mee naar de cursus!

Praktische informatie

DoelgroepDoktersassistente
Praktijkhouder
Praktijkmanager
Accreditatie3 punten
KostenLeden € 150,- / Aios € 75,- / Niet-leden € 300,-
Trainer(s)

 

Bijzonderheden

Deze nascholing is ook geaccrediteerd voor uw doktersassistente. Bij inschrijving is het van belang het KABIZ-nummer bij de hand te houden.

Ook op aanvraag: in company
Deze cursus is onderdeel van het vaste programma en kan daarnaast op aanvraag op een door u gewenste locatie worden gegeven. U bepaalt zelf de samenstelling van de groep bestaande uit minimaal 5 personen. In overleg met de LHV Academie kan een datum worden vastgesteld.

Contact 
Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480072.

Algemene voorwaarden LHV Academie
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.