Voor en door huisartsen
 

Webinar AVG en informatiebeveiliging

 
 

Wat moet u als huisartsenpraktijk met de nieuwe privacywet AVG en wat komt er bij informatiebeveiliging kijken? De LHV organiseert op dinsdag 8 mei een webinar over deze actuele onderwerpen. In dit bericht leest u wat er in deze online nascholing aan bod komt en hoe u zich kunt aanmelden.

Leerdoel

Na afloop van het webinar weet u wat u moet doen om te voldoen aan privacywetgeving en hoe u dat kunt doen. De LHV heeft een aantal producten gemaakt om u te ondersteunen in de uitvoering. Ook die zullen aan bod komen.

Inhoud workshop

Vraagt u zich wel eens af: hoe lang mag en moet ik medische gegevens bewaren? Of: Wat moet ik doen als er gegevens per ongeluk bij onbevoegden terechtkomen? En: wat betekent de nieuwe privacywet AVG voor mij en mijn praktijk?

De LHV biedt al langer de workshop Organiseren van informatiebeveiliging aan, waarin deze thema’s aan bod komen. Door de hoge populariteit van deze cursus is de komende editie al volgeboekt. Om te zorgen dat we nog meer leden van dienst kunnen zijn, bieden we de cursus in verkorte versie aan als webinar.

Webinar

Het webinar is via internet live te volgen op dinsdag 8 mei van 19:30 uur tot 20.30 uur. Tijdens deze online nascholing bespreken wij de belangrijkste veranderingen en vertellen wij hoe u kunt zorgen dat u op tijd de noodzakelijke acties hebt afgerond.

Via de chatfunctie kunt u vragen stellen. Deze vragen worden door de presentatoren tijdens de uitzending beantwoord of worden door onze moderatoren digitaal beantwoord. Deelname kost 35,- euro. Geaccrediteerd voor 1 punt.

Praktische informatie

DoelgroepHid(ha)
Praktijkhouder
Waarnemer
Accreditatie1 punt
KostenLeden € 35,- / Aios € 35,- / Niet-leden € 35,-
Contact

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480018.

Trainer(s)

Drs. Eugenie Verhaar is oprichter en eigenaar van Kwaliteit en ICT en vanaf 2003 actief als adviseur op het gebied van ICT, kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. In de afgelopen jaren ondersteunde ze met succes een groot aantal organisaties bij het invoeren van de NEN 7510 / ISO 27001.

Bijzonderheden

Aanmelden
U kunt zich online aanmelden. Tijdens de aanmelding kunt u de betaling via iDeal in orde maken. Als uw aanmelding is afgerond, ontvangt u een bevestiging en een link waarmee u op dinsdag 8 mei toegang krijgt tot het webinar.