Webinar Beleid en bekostiging huisartsenzorg 2020 (on demand)

 

Wat staat de huisarts in 2020 te wachten? Welke wijzigingen zijn er in de financiering en wat verandert er aan de inhoud van de huisartsenzorg? De LHV-experts praten u tijdens het webinar bij over de stappen die komend jaar worden gezet. Zodat u op tijd en op de juiste manier kunt inspelen op de veranderingen in de huisartsenzorg.

De webinar is alleen nog on demand te volgen.

Leerdoel
  • U kunt op tijd en op de juiste manier inspelen op de veranderingen in de huisartsenzorg.
  • U leert strategisch om te gaan met uw aanbod in de praktijk.
  • U weet hoe per 2020 de bekostiging huisartsenzorg eruitziet en wat de implicaties zijn voor de eigen huisartsenpraktijk.
Inhoud workshop

Adviseurs van de LHV praten u bij over de ontwikkelingen het komende jaar in de huisartsenzorg. Welke grote en kleinere veranderingen kunt u verwachten? Wat verandert er in de bekostiging? Welke voortgang is er geboekt op de afspraken uit het hoofdlijnenakkoord? Welke ondersteuning kunt u van uw beroepsvereniging krijgen? Na de bijeenkomst bent u helemaal bij, zowel op de landelijke als de regionale ontwikkelingen.

Tijdens de live-uitzending kunt u via de chatfunctie vragen stellen. Deze vragen worden door onze moderatoren digitaal beantwoord.

  • Webinar voor huisartsen: 13 november 2019 om 19.30 uur.
  • Webinar voor praktijkmanagers: 14 november 2019 om 19.30 uur. 

 

Om deel te kunnen nemen aan het webinar hebben praktijkmanagers ook een LHV-nummer nodig. Deze kunt u aanvragen via www.lhv.nl/aanvraag-inlogcode.

Praktische informatie

DoelgroepHid(ha)
Praktijkhouder
Praktijkmanager
Waarnemer
Accreditatie1 punt
KostenLeden € 0,- / Aios € 0,-
Contact

Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met de LHV Academie of bel 085-0480018.

Trainer(s)

Lisette Romijn is huisarts in Den Haag. Sinds 2007 werkt zij als senior beleidsmedewerker bij de LHV. In die functie houdt zij zich onder meer bezig met de kwaliteit van de huisartsenzorg, met de samenwerking van huisartsen en de GHOR en onderhoudt zij de contacten met stakeholders zoals het ministerie van VWS en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Ook is Lisette lid van de DiHAG.

Chris Sonneveld is na zijn doctoraal geneeskunde en economie begonnen op de afdeling Zorginkoop van een zorgverzekeraar. Vervolgens heeft hij gewerkt bij de financiële beleidsstaf van het Academisch Medisch Centrum en zich daar onder meer bezig gehouden met de externe financiering. Daarna heeft Chris bijna negen jaar als financieel manager gewerkt aan de verzelfstandiging en uitbouw van een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Sinds 2008 werkt hij bij de LHV, tegenwoordig als hoofd van de afdeling Beleid & Belangenbehartiging.   

Bijzonderheden

Deze webinars worden u gratis aangeboden. Als uw aanmelding is afgerond, ontvangt u een bevestiging met de link waarmee u toegang krijgt tot het webinar. 

  • Webinar voor huisartsen: wo. 13-11-2019 om 19.30 uur: Aanmelden
  • Webinar voor praktijkmanagers: do. 14-11-2019 om 19.30 uur: Aanmelden