Spring naar content
Afdeling Midden-Nederland

Meld je aan voor het Najaarsevenement op 16 november 2023

Afdeling Midden-Nederland organiseert donderdag 16 november haar najaarsevenement voor alle leden op fort De Gagel. Volg interessante workshops en neem deel aan de afdelingsvergadering tijdens het plenaire deel. Afsluitend een walking dinner en feestelijke borrel.

Najaarsevenement Afdeling Midden-Nederland

Workshops (accreditatie is aangevraagd)
Afdelingsvergadering
Praktijkhouders in gesprek met waarnemers
Walking dinner
Feestelijke afsluiting

16 november 15:30 – 21:30 uur op fort De Gagel

Meld je gelijk aan voor het najaarsevenement

Workshops

Hoor in de workshop “Lobbyen voor en achter de schermen” hoe Margriet Niehof, lobbyist voor de LHV, het huisartsenbelang achter de schermen in politiek Den Haag aan de kaak stelt en hoe Bernard Leenstra dit voor de camera van OpEen en RTLnieuws doet.

Maak jij je ook zorgen over het klimaat en de leefbaarheid van onze planeet? In de workshop “de groene praktijk” krijg je handvatten wat jij in de praktijk(voering) kan aanpassen voor een kleinere CO2 footprint.

“Ik heb met spoed een ambulance nodig”, bij wie komt jouw vraag -en al die andere 112meldingen- terecht en hoe vindt de triage plaats? En waar ligt de verantwoordelijkheid als de RAVU-medewerker de patiënt wil overdragen aan de huisarts(enpost)? Leer meer over de rol van het ZCC in de workshop “samenwerking in de spoedzorg”.

Afdelingsvergadering

Tijdens het plenaire deel zien en horen we welke rol dit twee eeuwen oude fort als onderdeel van de Hollandse Waterlinie heeft gespeeld. Daarnaast praat het ambassadeursteam je in de Afdelingsvergadering bij over de actuele ontwikkelingen binnen de huisartsenzorg en kun je meedenken over de plannen van komend jaar.

Walking dinner en feestelijke afsluiting

Met een walking dinner verwennen we de inwendige mens. Tijdens dat diner kunnen ervaren en toekomstig praktijkhouders contact maken en informatie en verwachtingen uitwisselen. Tot slot: Een feestelijke borrel.

Meld je aan!

Meld je hier aan voor HET najaarsevenement van LHV-afdeling Midden-Nederland en neem je collega’s mee!

Afdeling Midden-Nederland organiseert donderdag 16 november haar najaarsevenement voor alle leden op fort De Gagel. Volg interessante workshops en neem

De Belastingdienst heeft een nieuw “Model Aansluitovereenkomst” tussen huisartsenposten en waarnemend huisartsen goedgekeurd. Daarmee is een belangrijke kwestie opgelost die

Met de verkiezing van Marie Annet Vollebregt als vierde ambassadeur voor de LHV Afdeling Midden-Nederland is het ambassadeursteam op sterkte.