Spring naar content

Praat u mee over de toekomstige rol van huisartsen in het vaccineren?

We organiseren de komende maand door het hele land regionale gesprekken met LHV-leden over de rol van huisartsen in het vaccineren. Zo kunnen we ons als vereniging goed laten voeden door onze leden over de voorwaarden, ervaringen en voorkeuren die er onder huisartsen leven. Doet u mee aan een sessie bij u in de regio?

Als huisartsen verzorgen we al vele jaren de griepvaccinaties. De laatste jaren zijn daar de pneumokokkenvaccinaties en de covidvaccinaties bijgekomen. Een rol voor huisartsen in deze vaccinatiecampagnes is echter niet voor iedereen binnen de beroepsgroep meer een vanzelfsprekendheid.

Ga in gesprek

Om de besluitvorming binnen de landelijke ledenvergadering te voeden, organiseren we door het hele land rondetafelgesprekken over hoe LHV-leden aankijken tegen de rol van huisartsen in het vaccineren. Ga in gesprek met de regionale vertegenwoordiging van de LHV en met uw collega’s uit uw regio.

Meer weten? Bekijk het overzicht met locaties en data.

Nieuws over corona

Als je in de zorg werkt en direct contact hebt met patiënten, dan kun je dit najaar een coronaprik halen

Tijdens de landelijke ledenvergadering op dinsdag 30 mei werden de afgevaardigde ambassadeurs bijgepraat over de ontwikkelingen in de structurele bekostiging

Op 4 april 2023 komt er een einde aan de “corona opt-in”, de tijdelijke maatregel waardoor er meer medische gegevens