Spring naar content

Over deze website

De website van de LHV is geheel vernieuwd. We hebben alle teksten onder handen genomen, de vormgeving aangepast en een nieuwe indeling gemaakt samen met huisartsen. Soms zal het even wennen zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat u op de nieuwe website snel uw weg zult vinden.

Wat is uw mening?

We horen graag wat u van de nieuwe website vindt. Verder 

Wat is er veranderd?

De website en het logo van de LHV hebben een fris, nieuw uiterlijk. Dat zal u waarschijnlijk als eerste opvallen. En misschien herkent u uw collega-huisarts op de foto’s die gebruikt zijn voor de website. Inhoudelijk zijn de volgende zaken het vermelden waard.

  • Alle onderwerpen waar u mee te maken kunt krijgen als huisarts vindt u nu onder thema’s.
  • Geheel vernieuwd productoverzicht waar u snel kunt vinden wat u zoekt.
  • In het nieuwe onderdeel Opkomen voor uw belangen leest u altijd waar we op dit moment mee bezig zijn.
  • De LHV-Academie heeft nu een eigen website met alles over onze nascholingen. 
  • De zoekfunctie is sterk verbeterd.
  • De gehele website is nu prima te raadplegen op een mobiele telefoon.
  • Informatie voor apotheekhoudende huisartsen vindt u nu op lhv.nl/apotheekhoudend.

Veelgestelde vragen

Alle onderwerpen waar u mee te maken kunt krijgen als huisarts vindt u nu onder thema’s.

Alle onderwerpen waar u mee te maken kunt krijgen als huisarts vindt u nu onder thema’s.

Wij helpen u graag met zoeken. Stuur daarvoor uw vraag naar webredactie@lhv.nl

De linkjes van de nieuwsbrief van bijvoorbeeld vorige week werken niet allemaal meer. Dit komt omdat wij op de nieuwe website de informatie anders hebben ingedeeld. Gebruik de zoekmachine bovenaan de website om informatie te vinden, of vraag ons om hulp via webredactie@lhv.nl.  

Zoek de pagina op, op de nieuwe website. Dat kan via de zoekbalk bovenaan de pagina. De nieuwe pagina kunt u opslaan, en de oude verwijderen. 

Ja, de websites van de huisartsenkringen zijn niet vernieuwd. Afhankelijk van de uitkomsten van de MOdernisering VEreniging (MOVE)  wordt de nieuwe regionale indeling in de nieuwe website verwerkt. 

Als u ingelogd bent, ziet u bovenaan uw naam staan. Als u hierop klikt, kunt u verder doorklikken naar Mijn facturen en Mijn gegevens in Mijn LHV. 

De agenda van de LHV-Academie is tijdelijk afwezig. In de zomer wordt deze opnieuw ontworpen en toegevoegd aan de website.

Ja, dat kan zeker, wij krijgen vaak goede reacties op onze fotografie. Wij maken regelmatig reportages bij huisartsenpraktijken. Heeft u interesse om mee te werken, stuur dan een e-mail naar webredactie@lhv.nl