Spring naar content

Vacature Senior beleidsmedewerker Midden-Nederland (40 uur per week)

Ben je een ervaren beleidsmedewerker in de zorg en wil je jouw talenten ontplooien en ontwikkelen? Vind jij het leuk om bij te dragen aan het toekomstbestendig, trendsettend en vernieuwend maken van onze vereniging? Wil je met jouw frisse blik en expertise bijdragen aan een sterkere positie van huisartsen? Dan is een baan bij de Landelijke Huisartsen Vereniging iets voor jou!

De Landelijke Huisartsen Vereniging is dé huisartsenvereniging van Nederland. Wij verbinden 14.000 huisartsen met elkaar en behartigen hun belangen. De zorg is altijd in beweging en verandert snel. In het belang van de huisartsenzorg staan we open voor verandering en kijken we vooruit. De LHV blijft niet achter maar neemt het voortouw in dit dynamische landschap. Hierbij bundelen we krachten om écht iets te betekenen voor huisartsen. De LHV heeft een bureauorganisatie met 94 medewerkers.

De organisatie heeft open en transparante relaties zodat we gezien worden als een betrouwbare gesprekspartner. We kijken vooruit en staan open voor verandering. Er is ruimte voor initiatieven van medewerkers. Ontwikkeling van medewerkers staat hoog op de agenda.

Binnen het LHV Bureau Midden Nederland, gevestigd te Utrecht, is een vacature voor een:

Senior beleidsmedewerker Bureau Midden-Nederland (40 uur per week)

Tekst gaat verder onder de foto

Medewerkers in overleg

Inhoud van de functie

Als  Senior Beleidsmedewerker  ben je onderdeel van de afdeling Beleid & Belangenbehartiging van de LHV. Daarbinnen vorm je samen met een beleidsmedewerker en regiosecretaresse het regiobureau voor Midden Nederland en hebt daarin een belangrijke coördinerende rol.

Je ondersteunt op een proactieve wijze de huisartsenambassadeurs van Midden Nederland  bij hun taken en rol in de vereniging en bij de realisatie van de  gestelde doelen. Je werkzaamheden bestaan uit belangenbehartiging, adviserende dienstverlening, informatieverstrekking en het initiëren van visieontwikkeling en beleid op huisartsenzorg, afgestemd op de wensen en behoeften van de leden. Naast excellente dienstverlening aan individuele leden willen we onze krachten bundelen om echt iets te betekenen voor de huisarts. Daarvoor is overleg en afspraken maken met diverse andere (regionale) stakeholders in de zorg essentieel.

Je zal in verschillende rollen onderdeel zijn van LHV-projecten, zowel landelijk als regionaal. Daarbij werk je steeds met diverse collega’s samen in verschillende teams. Ook adviseren van individuele leden van de vereniging behoort tot je werk.

Persoonlijkheidsprofiel

Je bent communicatief vaardig, beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen en een zelfstandige, flexibele en overtuigende stijl van werken. Je bent een ervaren en stevige beleidsmedewerker, die zowel mondeling als op papier helder formuleert en een goede onderbouwing hanteert. Je bent pragmatisch, resultaatgericht en werkt op basis van heldere doelstellingen en conform afgesproken deadlines uitstekend samen in een team.
Je hebt veel gevoel voor sociale verhoudingen en kunt je inleven in de wensen en belangen van leden. Je houdt je staande in complexe, strategische en politiek gevoelige situaties.

Functie-eisen

 • Afgeronde relevante academische opleiding
 • Kennis van en ruime ervaring met beleid in de gezondheidszorg
 • Affiniteit met huisartsenzorg en de 1e lijn gezondheidszorg
 • Samenwerken in teams
 • Resultaatgerichtheid
 • Proactieve houding
 • Visie
 • Flexibel
 • Bereid om in de avonduren te werken
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie
 • Woonachtig in de regio is een pré

Ons aanbod

Afhankelijk van ervaring ligt het bruto maandsalaris tussen € 5.451,- en € 7.365,- bruto per maand (40 uur per week). Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 32 vakantiedagen en ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Chris Sonneveld, manager afdeling Beleid & Belangenbehartiging, via c.sonneveld@lhv.nl. Een assessment met bijvoorbeeld een casus kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Sollicitatieformulier - vacatures

"*" geeft vereiste velden aan

Naar welke functie solliciteer je?*
Welk opleidingsniveau heb je afgerond?*

Waarom ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.