Spring naar content

Vacature Coördinator LHV Academie Utrecht (32 uur per week)

Klopt je hart sneller van het organiseren van praktische, onafhankelijke, niet medisch-inhoudelijke scholing voor huisartsen? Wil jij met jouw expertise en ambitie bijdragen aan kwaliteit, ondernemerschap en praktijkvoering van huisartsen?  Dan is de LHV Academie bij de Landelijke Huisartsen Vereniging in Utrecht op zoek naar jou! 

De Landelijke Huisartsen Vereniging is dé huisartsenvereniging van Nederland. Wij verbinden 14.000 huisartsen met elkaar en behartigen hun belangen. De zorg is altijd in beweging en verandert snel. In het belang van de huisartsenzorg staan we open voor verandering en kijken we vooruit. De LHV blijft niet achter maar neemt het voortouw in dit dynamische landschap. Hierbij bundelen we krachten om écht iets te betekenen voor huisartsen.

De organisatie heeft open en transparante relaties zodat we gezien worden als een betrouwbare gesprekspartner. We kijken vooruit en staan open voor verandering. Er is ruimte voor initiatieven van medewerkers. Ontwikkeling van medewerkers staat hoog op de agenda. De LHV heeft een bureauorganisatie met 94 medewerkers.

De LHV Academie is het expertisecentrum voor de leden op alle facetten van het ondernemerschap en de praktijkvoering. Met de LHV Academie ondersteunt de LHV huisartsen zodat zij bevlogen hun werk kunnen doen en tijd hebben voor de patiënt.  De LHV Academie bestaat uit een Adviesraad LHV Academie die de inhoud en kwaliteitsbewaking borgt en uit een team van vier coördinatoren die de uitvoering realiseren. 

Coördinator LHV Academie Utrecht (32 uur per week)

Tekst gaat verder onder de foto

Inhoud van de functie

Je weet signalen, trends en ontwikkelingen te vertalen naar een curriculum dat een bijdrage levert aan de professionalisering en belangenbehartiging van de huisartsenzorg. Op basis van het curriculum realiseer je zelfstandig het logistieke proces van de organisatie van nascholingen. Daarnaast ondersteun en organiseer je landelijke evenementen en congressen, draag je zorg voor onderhoud en uitbreiding van het netwerk van trainers en verricht je diverse administratieve en communicatieve werkzaamheden waaronder het redigeren van trainingsmateriaal. Samen met collega’s informeer je het adviesorgaan over de inhoud en de beoordeling van de scholingen.   

Functie-eisen

  • Een mbo+/ hbo werk- en denkniveau
  • Kennis van onderwijskundige aspecten op gebied van kennisoverdracht
  • Kennis van communicatie waaronder Teams, Zoom en mediakanalen waaronder website, LinkedIn.

Functie-competenties

  • Samenwerken
  • Resultaatgericht
  • Klantgericht
  • Communicatief vaardig
  • Stressbestendig
  • Kwaliteitsgericht
  • Plannen en organiseren

Ons aanbod

Wij bieden een veelzijdige baan in een dynamische organisatie met enthousiaste collega’s en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van ervaring ligt het bruto maandsalaris tussen € 3.301,- en € 4.231,- (40 uur per week). 

Solliciteren?

Solliciteren kan tot uiterlijk 26 juli 2022 onder vermelding van vacaturenummer 2207 bij hrm@lhv.nl. Bij vragen over de functie kun je terecht bij Yvonne Kok, manager Dienstverlening via y.kok@lhv.nl en (06-46281945). Een assessment met bijvoorbeeld een casus kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.