Spring naar content

Vacature junior coördinator LHV Academie Utrecht (32 uur per week)

De Landelijke Huisartsen Vereniging is dé huisartsenvereniging van Nederland. Wij verbinden 14.000 huisartsen met elkaar en behartigen hun belangen. De zorg is altijd in beweging en verandert snel. In het belang van de huisartsenzorg staan we open voor verandering en kijken we vooruit. De LHV blijft niet achter maar neemt het voortouw in dit dynamische landschap. Hierbij bundelen we krachten om écht iets te betekenen voor huisartsen. De organisatie heeft open en transparante relaties zodat we gezien worden als een betrouwbare gesprekspartner. We kijken vooruit en staan open voor verandering. Er is ruimte voor initiatieven van medewerkers. Ontwikkeling van medewerkers staat hoog op de agenda. De LHV heeft een bureauorganisatie met 94 medewerkers.

De LHV Academie is het expertisecentrum voor de leden op alle facetten van het ondernemerschap en de praktijkvoering. Met de LHV Academie ondersteunt de LHV huisartsen zodat zij bevlogen hun werk kunnen doen en tijd hebben voor de patiënt.  De LHV Academie bestaat uit een Adviesraad LHV Academie die de inhoud en kwaliteitsbewaking borgt en uit een team van vier coördinatoren die de uitvoering realiseren. 

Klopt je hart sneller van het organiseren van praktische, onafhankelijke, niet medisch-inhoudelijke scholing voor huisartsen? Wil jij met jouw expertise en ambitie bijdragen aan kwaliteit, ondernemerschap en praktijkvoering van huisartsen? Dan is de LHV Academie bij de Landelijke Huisartsen Vereniging in Utrecht op zoek naar jou! 

Tekst gaat verder onder de foto

Junior coördinator LHV Academie Utrecht (32 uur per week)

Ben je net klaar met je studie en wil je meedenken met het vertalen van signalen, trends en ontwikkelingen naar een curriculum dat een bijdrage levert aan de professionalisering en belangenbehartiging van de huisartsenzorg? Wil je leren om op basis van het curriculum samen met het team trainingen te organiseren en het logistieke proces van de organisatie van nascholingen realiseren? Vind je het leuk om je team te ondersteunen bij het organiseren van landelijke evenementen en congressen, zorg te dragen voor onderhoud en uitbreiding van het netwerk van trainers en het verrichten van diverse administratieve en communicatieve werkzaamheden waaronder het redigeren van trainingsmateriaal? Samen met collega’s informeer je het adviesorgaan over de inhoud en de beoordeling van de scholingen.

Functie-eisen

 • Een mbo+/ hbo werk- en denkniveau
 • Kennis van onderwijskundige aspecten op gebied van kennisoverdracht
 • Kennis van communicatie waaronder teams, zoom en mediakanalen waaronder website, LinkedIn
 • Motivatie om te leren en jezelf verder te ontwikkelen

Functie-competenties

 • Samenwerken
 • Resultaatgericht
 • Klantgericht
 • Communicatief vaardig
 • Stressbestendig
 • Kwaliteitsgericht
 • Plannen en organiseren

Ons aanbod

Wij bieden een veelzijdige baan in een dynamische organisatie met enthousiaste collega’s en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van ervaring ligt het bruto maandsalaris tussen € 2.735,- en € 3.145,- (40 uur per week). 

Solliciteren?

Solliciteren graag onder vermelding van vacaturenummer 2407 bij hrm@lhv.nl of via het formulier hieronder. Bij vragen over de functie kun je terecht bij Yvonne Kok, manager Dienstverlening via y.kok@lhv.nl en 06-46281945.