Spring naar content

Vacature beleidsmedewerker

Ben je pas afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring en wil je jouw talent op het gebied van beleid verder ontplooien en ontwikkelen? Vind jij het leuk om bij te dragen aan het toekomstbestendig, trendsettend en vernieuwend maken van onze vereniging? Wil je met jouw frisse blik en expertise bijdragen aan een sterkere positie van huisartsen? Dan is een baan bij de Landelijke Huisartsen Vereniging misschien wel iets voor jou!

De LHV heeft een bureauorganisatie met 94 medewerkers. We zoeken binnen de LHV, voor een aantal werklocaties een:

Junior Regionaal Beleidsmedewerker (36-40 uur per week)

Voor de periode van een jaar

Wie zijn wij?

De Landelijke Huisartsen Vereniging is dé huisartsenvereniging van Nederland. Wij verbinden 12.000 huisartsen met elkaar en behartigen hun belangen. De zorg is altijd in beweging en verandert snel. In het belang van de huisartsenzorg staan we open voor verandering en kijken we vooruit. De LHV blijft niet achter maar neemt het voortouw in dit dynamische landschap. Hierbij bundelen we krachten om écht iets te betekenen voor huisartsen.

Inhoud van de functie

Als junior beleidsmedewerker ben je onderdeel van de afdeling Beleid & Belangenbehartiging van de LHV. Je werkt in een team van beleidsmedewerkers, secretaresses en manager die allen een ondersteunende rol vervullen voor de huisartsenzorg. In deze functie ontwikkel en implementeer je visie en beleid voor onze leden in interactie met het speelveld landelijke en in de regio. Als junior werk je voor alle huisartsen binnen jouw dossiers en heb je als eerste werkgebied de regio Noord-Nederland. Je werkt vanuit Zwolle en als het nodig is kun je ook deelnemen aan de overleggen op locatie of in Utrecht. 

De LHV is een organisatie in verandering. De organisatie heeft open en transparante relaties zodat we gezien worden als een betrouwbare gesprekspartner. We kijken vooruit en staan open voor verandering. Er is ruimte voor initiatieven van medewerkers. Ontwikkeling van medewerkers staat hoog op de agenda. Ook voor jou bestaat de mogelijkheid in ons programma voor jonge professionals mee te draaien en te sparren. Je werkzaamheden bestaan uit belangenbehartiging, adviserende dienstverlening en het in teamverband initiëren, deelnemen en realiseren van projecten in wisselende rollen. Je ondersteunt samen met het team bestuurders landelijk of regionaal. Ook het beantwoorden van individuele ledenvragen behoort tot de werkzaamheden.

Functie-eisen en persoonlijkheidsprofiel

We zoeken een resultaatgerichte collega die er van houdt om praktisch aan de slag te gaan in eigen deelprojecten, sterk is in plannen en organiseren en vanuit de eigen kennis en expertise meedenkt en input levert op vraagstukken die voorliggen en uitstekend weet samen te werken in een team. Je hebt gevarieerde werkzaamheden, aansluitend op dat wat er dan nodig is voor realisatie. Je hebt veel gevoel voor sociale verhoudingen en kunt je inleven in de wensen en belangen van leden. Je herkent je in dit profiel:

  • academisch werk- en denkniveau
  • leergierig en een analytische denker
  • organisatietalent en pragmatische instelling
  • samenwerken in combinatie met eigen initiatief
  • politiek en organisatie-sensitief
  • uitstekende communicatievaardigheden

Werkgebied en eigen vervoer

Het werkgebied omvat meerdere regio’s, waarbij je werkzaamheden in Noord-Nederland combineert met landelijke activiteiten en in verband daarmee is een rijbewijs en eigen vervoer noodzakelijk in deze functie.

Ons aanbod

Wij bieden een veelzijdige baan in een dynamische organisatie met enthousiaste collega’s en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van ervaring ligt het bruto maandsalaris tussen € 3.074,- en € 3.535,- (40 uur per week).

Solliciteren?

Solliciteren kan onder vermelding van vacaturenummer 2104 bij hrm@lhv.nl. Bij vragen over de functie kun je terecht bij Margreet Schuurmans, Senior HRM adviseur, via m.schuurmans@lhv.nl en (06-51608298).