Spring naar content

Medewerker Decentrale Frontoffice en ledenadministratie (32 uur per week)

Heb jij hart voor huisartsen en wil jij eraan bijdragen dat zij hun vak optimaal kunnen uitoefenen? Kom jij  onze excellente dienstverlening aan huisartsen versterken? Voel je als een vis in het water in een team dat dagelijks talloze diverse vragen en verzoeken beantwoordt? Breng je een frisse blik mee en kun je snel schakelen? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou!

Tekst gaat verder onder de foto.

Wie zijn wij?

De Landelijke Huisartsen Vereniging is dé huisartsenvereniging van Nederland. Wij verbinden zo’n 14.000 huisartsen met elkaar en behartigen hun belangen. We ondersteunen onze leden bij de dagelijkse praktijkuitoefening en we zorgen dat huisartsen optimaal hun vak kunnen uitoefenen en hun patiënten de best mogelijke zorg kunnen bieden. De LHV heeft een bureauorganisatie met ruim 100 medewerkers die werken op het landelijk bureau en zeven regiobureaus. Voor het landelijk bureau in Utrecht zoeken wij een collega die werkt binnen het team dat voor onze ledenadministratie en front office zorgt.

Alle ontwikkelingen in en om de (huisartsen)zorg vragen van de LHV excellente dienstverlening aan en ondersteuning van huisartsenpraktijken. Samen met de andere collega’s van ons team Dienstverlening lever je hier een belangrijke bijdrage aan.

Wij hebben per direct plek voor een:

Medewerker Decentrale Frontoffice 16 uur per week en Medewerker Ledenadministratie 16 uur per week

Inhoud van de functie

Je werkt in een hecht team met 5 collega’s. Samen beantwoorden jullie vragen van leden, signaleren veel voorkomende ledenvragen en vertalen deze waar mogelijk naar (nieuwe) dienstverlening en informatie voor leden. Je hebt veel contact met leden, daarnaast zijn er contacten met collega-deskundigen van andere teams over diverse dossiers. Je zorgt ervoor dat vragen en verzoeken van leden tijdig en correct afgehandeld worden door jezelf of collega’s. Onderwerpen van vragen die binnenkomen zijn zeer divers en gaan bijvoorbeeld over contracten, maatschap, AVG, ICT, cao, functiewaardering, personeelsmanagement, verzekeringen, praktijkstart en praktijkoverdracht.

Ook heb je contact met leden over hun lidmaatschap. Je beantwoordt hun vragen, voert financieel-administratieve werkzaamheden uit, verzamelt en verwerkt gegevens van leden, factureert contributies aan leden en zorgt voor de administratieve werkzaamheden die daarbij horen.

Je werkt vanuit ons kantoor in Utrecht.

Functie-eisen

We zoeken een collega die er van houdt om onze leden optimaal van dienst te zijn, graag samenwerkt en goed plant en organiseert. Je kunt je goed inleven in de wensen en belangen van huisartsen.

  • MBO + / HBO werk- en denkniveau
  • Resultaatgericht en zorgvuldig
  • Flexibel en snel kunnen schakelen
  • Communicatief sterk en sensitief
  • Samenwerken in combinatie met eigen initiatief
  • Gericht op kwaliteit en continue verbetering.

Persoonlijkheidsprofiel

Je houdt ervan je kennis te verbreden en te verdiepen en weet trends bij veel voorkomende vragen te signaleren en te vertalen in betere informatie voor leden. Bij drukte en veeleisende vragen pak je door, tegelijk werk je zorgvuldig en weet je overzicht te houden. Je bent in staat om je snel aan te passen aan de actualiteit, die soms per dag kan verschillen. Je voelt je collega’s goed aan en levert met je eigen- en openheid ook een persoonlijke bijdrage aan het team.  

Ons aanbod

Wij bieden een veelzijdige baan in een dynamische organisatie met enthousiaste collega’s en in een hecht team. Daar hoort een aantrekkelijk salaris bij, vrijheid en flexibiliteit en veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Meer over werken bij de LHV. Afhankelijk van je ervaring ligt het bruto maandsalaris tussen de € 3.049,- en € 3.860,-  voor de werkzaamheden op de Ledenadministratie (op basis van 40-urige werkweek) en tussen de € 3.423,- en € 4.388,- (op basis van 40-urige werkweek) voor de werkzaamheden op de Decentrale Frontoffice. Werkdagen voor deze vacature zijn in ieder geval op maandag en woensdag de hele dag, de overige uren in overleg.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Margreet Schuurmans, Senior HRM-adviseur, via m.schuurmans@lhv.nl en 06-51608298.

Sollicitatieformulier – vacatures

"*" geeft vereiste velden aan

Naar welke functie solliciteer je?*
Welk opleidingsniveau heb je afgerond?*

Waarom ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 12 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.