Spring naar content

Medewerker Decentrale Frontoffice (32 uur per week)

Ben jij degene die onze excellente dienstverlening aan huisartsen komt versterken in ons team decentrale front office ? Klopt je hart sneller van het tijdig en correct afhandelen van de vele diverse vragen en verzoeken? Zorg je met jouw frisse blik en expertise voor blijvende optimalisering van ledenvraagstukken? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou!

Tekst gaat verder onder de foto.

Wie zijn wij?

De Landelijke Huisartsen Vereniging is dé huisartsenvereniging van Nederland. Wij verbinden 14.000 huisartsen met elkaar en behartigen hun belangen. De zorg is altijd in beweging en verandert snel. In het belang van de huisartsenzorg staan we open voor verandering en kijken we vooruit. De LHV blijft niet achter maar neemt het voortouw in dit dynamische landschap. Hierbij bundelen we krachten om écht iets te betekenen voor huisartsen. De organisatie heeft open en transparante relaties zodat we gezien worden als een betrouwbare gesprekspartner. We kijken vooruit en staan open voor verandering. Er is ruimte voor initiatieven van medewerkers. Ontwikkeling van medewerkers staat hoog op de agenda.

Inhoud van de functie

Je vertaalt samen met het team “excellente dienstverlening aan leden” naar doelstellingen. Je werkt vanuit het bureau in Utrecht en na een inwerkperiode is het mogelijk een deel van de werkzaamheden vanuit huis te doen. Het team bestaat uit drie vaste medewerkers. In het team beantwoord je vragen van leden, signaleer je veel voorkomende ledenvragen en vertaal je deze zodanig dat de dienstverlening verder geoptimaliseerd wordt door de LHV.

Je hebt voornamelijk contact met leden, daarnaast zijn er contacten met collega-deskundigen van de afdelingen op de diverse dossiers. Je zorgt ervoor dat vragen en verzoeken van leden tijdig en correct afgehandeld worden door jezelf of collega’s. Onderwerpen van vragen die binnenkomen zijn zeer divers en gaan bijvoorbeeld over contracten, maatschap, AVG, ICT, cao, functiewaardering, personeelsmanagement, verzekeringen, praktijkstart en/of -overdracht, etc.

Functie-eisen

We zoeken een collega die er van houdt om onze leden optimaal van dienst te zijn, graag samenwerkt en goed plant en organiseert. Je kunt je goed inleven in de wensen en belangen van huisartsen. Meer informatie over het functieprofiel DFO vindt u hier.

  • HBO werk- en denk niveau
  • Resultaatgericht en zorgvuldig
  • Flexibel en snel kunnen schakelen
  • Communicatief sterk en sensitief
  • Samenwerken in combinatie met eigen initiatief
  • Gericht op kwaliteit en continue verbetering.

Persoonlijkheidsprofiel

Je houdt ervan je kennis te verbreden en te verdiepen en weet trends bij veel voorkomende vragen te signaleren en te vertalen in een verbetering van de informatie aan leden. Bij drukte en veeleisende vragen pak je door met behoud van zorgvuldigheid en overzicht. In de samenwerking houd je een goede balans tussen eigen- en teambelang. Indien de actualiteiten daarom vragen ben je in staat om snel aan te passen aan de omstandigheden. Je voelt je mede teamgenoten goed aan en levert met je eigen- en openheid ook een persoonlijke bijdrage aan het team.   

Ons aanbod

Afhankelijk van ervaring ligt het bruto maandsalaris tussen € 3.301,- en € 4.231,- per maand (op basis van 40 uur per week).

Werkdagen voor deze vacature zijn in ieder geval op dinsdag, woensdag en vrijdag de hele dag, de overige uren in overleg.

Solliciteren

We ontvangen graag je brief, inclusief curriculum vitae gericht aan hrm@lhv.nl, o.v.v. sollicitatienummer 2202. Bij vragen over de functie kun je terecht bij Margreet Schuurmans, Senior HRM adviseur, via m.schuurmans@lhv.nl en 085 – 04 80 000.