Spring naar content

Vacature Medewerker Ledenadministratie (32 uur per week)

Ben jij iemand graag van dienst, kun je goed samenwerken en ben jij een organisatietalent? Kom ons dan versterken als medewerker bij de ledenadministratie. In deze functie verzamel en verwerk je gegevens van huisartsen die lid zijn van de LHV.

De Landelijke Huisartsen Vereniging is dé huisartsenvereniging van Nederland. Wij verbinden 14.000 huisartsen met elkaar en behartigen hun belangen. De zorg is altijd in beweging en verandert snel. In het belang van de huisartsenzorg staan we open voor verandering en kijken we vooruit. De LHV blijft niet achter maar neemt het voortouw in dit dynamische landschap. Hierbij bundelen we krachten om écht iets te betekenen voor huisartsen.

De organisatie heeft open en transparante relaties zodat we gezien worden als een betrouwbare gesprekspartner. We kijken vooruit en staan open voor verandering. Er is ruimte voor initiatieven van medewerkers. Ontwikkeling van medewerkers staat hoog op de agenda.

De LHV heeft een bureauorganisatie met 94 medewerkers. We zoeken binnen de LHV een:

Medewerker Ledenadministratie (32 uur per week)

Tekst gaat verder onder de foto

Inhoud van de functie

Als medewerker ledenadministratie voer je financiële administratieve werkzaamheden uit, verzamel en verwerk je gegevens van leden, factureer je contributies aan leden en draag je zorg voor alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Je werkt vanuit het bureau in Utrecht en na een inwerkperiode is het mogelijk een deel van de werkzaamheden vanuit huis te doen. Het team bestaat uit twee vaste medewerkers. In het team beantwoord je vragen van leden, signaleer je veel voorkomende ledenvragen en vertaal je deze zodanig dat de dienstverlening verder geoptimaliseerd wordt door de LHV. Je hebt voornamelijk contact met leden. Je zorgt ervoor dat vragen en verzoeken van leden tijdig en correct afgehandeld worden door jezelf of collega’s.

Functie-eisen

We zoeken een collega die ervan houdt om onze leden optimaal van dienst te zijn, graag samenwerkt en goed plant en organiseert. Je kunt je goed inleven in de wensen en belangen van huisartsen.

  • MBO werk- en denkniveau
  • Resultaatgericht en zorgvuldig
  • Flexibel en snel kunnen schakelen
  • Communicatief sterk en sensitief
  • Samenwerken in combinatie met eigen initiatief
  • Gericht op kwaliteit en continue verbetering

Persoonlijkheidsprofiel

Je houdt ervan je kennis te verbreden en te verdiepen en weet trends bij veel voorkomende vragen te signaleren en te vertalen in een verbetering van de informatie aan leden. Bij drukte en veeleisende vragen pak je door met behoud van zorgvuldigheid en overzicht. In de samenwerking houd je een goede balans tussen eigen- en teambelang. Indien de actualiteiten daarom vragen ben je in staat om snel aan te passen aan de omstandigheden. Je voelt je mede teamgenoten goed aan en levert met je eigen- en openheid ook een persoonlijke bijdrage aan het team.

Ons aanbod

Afhankelijk van ervaring ligt het bruto maandsalaris tussen € 2.385,- en € 2.944,- (op basis van 40 uur per week).

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bij vragen over deze functie kun je terecht bij Ayse Artan of Margreet Schuurmans via hrm@lhv.nl.

Sollicitatieformulier - vacatures

"*" geeft vereiste velden aan

Naar welke functie solliciteer je?*
Welk opleidingsniveau heb je afgerond?*

Waarom ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature?
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 12 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.