De huisarts: vertrouwd en gewaardeerd - wachtkamerscherm en poster

 
De huisarts: vertrouwd en gewaardeerd - wachtkamerscherm en poster
Uw patiënten waarderen u, blijkt uit onderzoek van de LHV waar ruim 1100 patiënten aan deelnamen. De mening van patiënten is waardevol om als huisartsen en LHV van te leren en om inzicht te krijgen in wat het Nederlands publiek en onze patiënten precies onder ‘een goede huisarts’ verstaan. Een bedankje voor uw patiënten voor hun deelname en het vertrouwen vinden wij op z’n plaats. Op deze pagina vindt u een poster voor in de wachtkamer en verschillende bestanden die u op uw wachtkamerscherm kunt gebruiken.

Uw huisartsenpraktijk ontvangt in december 2015 een poster (in twee varianten) die u kunt ophangen in uw wachtkamer. Met deze posters kunt u op een laagdrempelige manier de positieve resultaten met uw patiënten delen. Een digitale variant en nieuwsbericht voor uw praktijkwebsite of wachtkamerscherm vindt u onderaan deze pagina. De materialen zijn in het oranje en in het paars beschikbaar. Kies de kleur die u zelf het beste bij uw wachtkamer vindt passen. 

Heeft u vragen over de materialen of over het onderzoek? Of wilt u de video over de huisarts voor op uw wachtkamerscherm toegestuurd krijgen, met of zonder ondertiteling? Dan horen wij die graag via lhv@lhv.nl.