Voor en door huisartsen
 

Huisartsbeurs

 
 
Huisartsbeurs
De LHV Huisartsbeurs is het grootste huisartsenevenement van Nederland. Speciaal voor u als huisarts en uw personeel. Eens per 2 jaar wordt de Jaarbeurs in Utrecht omgetoverd tot ontmoetingsplek voor huisartsen en hun team met debatten, lezingen en veel geaccrediteerde workshops.

De vorige Huisartsbeurs werd gehouden op 7 april 2018. 3500 huisartsen en praktijkmedewerkers bezochten het gevarieerde programma van de LHV Huisartsbeurs 2018. Nieuw op deze twaalfde editie van de tweejaarlijkse beurs waren de 4 escaperooms waar 56 teams soms net binnen de tijd uit wisten te ontsnappen. Een uitstekende test van de samenwerkingsvaardigheden van deze (praktijk)teams.

Verder maakte de papieren beurscatalogus plaats voor een handige app, waar 1600 bezoekers gebruik van maakten. Meer over de Huisartsbeurs 2018.

Doel van de Huisartsbeurs

De LHV organiseert de Huisartsbeurs om huisartsen en hun ondersteunend personeel de gelegenheid te geven om zich bij te scholen op een groot aantal onderwerpen en om met de een breed palet aan ontwikkelingen in de huisartsenzorg in aanraking te komen.

Om deelname zo laagdrempelig mogelijk te houden, is een bezoek aan de beurs (inclusief het volgen van lezingen, workshops en vaardigheidstrainingen) gratis. Dat is mogelijk dankzij de (financiële) bijdrage van een aantal organisaties, die de participanten van de Huisartsbeurs vormen.

Blader door de foto's van de Huisartsbeurs 2018