Korting op advies bij samenwerking

 
Als huisarts gaat u geregeld samenwerkingen aan. Bijvoorbeeld binnen een groepspraktijk of met andere praktijken en andere zorgverleners. Van groot belang dat u dan vooraf alle aspecten van de samenwerking goed doorneemt, doordenkt en afspreekt. Fundamed, opgericht door Hans de Roos, kan u daarbij helpen. Zij hebben veel ervaring met begeleiding van (para)medici, met name in de huisartsenzorg. Als LHV-lid krijgt u korting op hun advisering.

Nieuwe samenwerking: een solide basis creëren met Fundamed

Bij een samenwerking gaat meestal iedereen met de beste intenties van start. Geregeld loopt het dan gaandeweg toch stroef of zelfs helemaal spaak. In veel gevallen ligt de oorzaak bij punten die vooraf herkend of voorkomen hadden kunnen worden.

Hans de Roos biedt hiervoor het concept Fundamed aan: een proces, waarbij (aanstaande) samenwerkingspartners, onder leiding van een ervaren procesbegeleider(s), met elkaar praten over onderwerpen die essentieel zijn voor samenwerken en waarover onderlinge uitwisseling en afstemming noodzakelijk is. Op de website van Fundamed vindt u hierover meer informatie.

Ledenvoordeel: Als LHV-lid krijgt u hierbij een ledenvoordeel, met 15% korting op de begeleidingskosten van het Fundamed-traject.

Bestaande samenwerking: de Samenwerkingsthermometer

Heeft u een bestaande samenwerking, maar loopt die niet lekker en wilt u weten of dat te verbeteren is? Dan kunt u met de Samenwerkingsthermometer, eveneens een product van Hans de Roos, in kaart brengen of uw samenwerking gezond is of 'dat er iets aan de hand is'. De Samenwerkingsthermometer is een online vragenlijst, die u kosteloos en in ongeveer 5 minuten kunt invullen.

Wilt u een aanvullende analyse en/of advies naar aanleiding van de Samenwerkingsthermometer, dan kunt u de procesbegeleiders van De Roos inschakelen. Meer informatie over de Samenwerkingsthermometer vindt u op www.samenwerkingsthermometer.nl.

Ledenvoordeel: als LHV-lid krijgt u een korting van 15 procent op de advieskosten. 

Heeft u ander juridisch advies nodig? Dan kunt u als LHV-lid gratis contact opnemen via lhv@lhv.nl of via 085 04 80 000.