Vacaturebank & praktijkmatch

 
Vacaturebank & praktijkmatch
Bent u op zoek naar een baan of naar een huisartsenpraktijk om over te nemen? Of bent u juist op zoek naar een opvolger voor de praktijk, een tijdelijke waarnemer, een nieuwe collega of iemand die uw ANW-dienst wil overnemen? Dan kunt u terecht op de website www.lhv.nl/vacaturebank.

Naar vacaturebank

Is uw organisatie op zoek naar een huisarts? Bekijk dan de specifieke mogelijkheden voor niet-leden.

Vacatures en praktijken aanbieden

De Vacaturebank & praktijkmatch is een ledenservice van de LHV. Daarom kunnen alleen LHV-leden en hun praktijkmanagers gratis vacatures plaatsen, een praktijkopvolger zoeken of zich als praktijkzoeker registreren.

Het bekijken van de vacatures en het reageren daarop kan door alle LHV-leden, NHG-leden, medewerkers van beide verenigingen, praktijkmanagers van LHV-leden en POH’s die aangesloten zijn bij het NHG.

Vacaturebank

Op de LHV vacaturebank staan aanbiedingen voor zowel kortdurende functies (ANW-diensten en kortdurende praktijkwaarneming), als langdurige vacatures (zoals voor hid’s, hidha’s en POH’s) en langdurige praktijkwaarnemingen.

Praktijkmatch

De Praktijkmatch bestaat uit 2 onderdelen:

  • een overzicht van praktijken die worden aangeboden door de huidige praktijkhouders, waar andere huisartsen op kunnen reageren.
  • een overzicht van praktijkzoekers, met huisartsen die op korte of langere termijn een praktijk zoeken om over te nemen, waar praktijkhouders op kunnen reageren.

Geen HAweb-account, wel vacatures plaatsen

Onder voorwaarden en tegen betaling is het ook mogelijk voor niet-LHV-leden om vacatures te plaatsen. U krijgt dan geen toegang tot de website zelf, maar uw aanbod wordt geplaatst door een LHV-medewerker. Deze mogelijkheid geldt alleen voor personen en organisaties die geen lid kunnen worden van de LHV. Het tarief voor plaatsing van een vacature bedraagt € 295,- (excl. btw). Bijna alle huisartsen in Nederland kunnen de LHV Vacaturebank bekijken. U heeft met uw vacature dus een maximaal bereik. Vacature plaatsen »

Naar LHV Vacaturebank & praktijkmatch