Vacaturebank & praktijkmatch

 
Vacaturebank & praktijkmatch
Bent u op zoek naar een baan of naar een huisartsenpraktijk om over te nemen? Of bent u juist op zoek naar een opvolger voor de praktijk? Dan kunt u terecht op de website www.lhv.nl/vacaturebank.

Naar vacaturebank

Is uw organisatie op zoek naar een huisarts? Bekijk dan de specifieke mogelijkheden voor niet-leden.

Vacatures en praktijken aanbieden

De Vacaturebank & praktijkmatch is een ledenservice van de LHV. Daarom kunnen alleen LHV-leden en hun praktijkmanagers gratis vacatures plaatsen, een praktijkopvolger zoeken of zich als praktijkzoeker registreren.

Het bekijken van de vacatures en het reageren daarop kan door alle LHV-leden, NHG-leden, medewerkers van beide verenigingen, praktijkmanagers van LHV-leden en POH’s die aangesloten zijn bij het NHG.

Vacaturebank

Op de LHV vacaturebank staan aanbiedingen voor verschillende vacatures. Denk daarbij aan vacatures voor huisartsen in dienstverband en andere functies voor huisartsen zoals docent aan de huisartsenopleiding.

Praktijkmatch

De Praktijkmatch bestaat uit 2 onderdelen:

  • een overzicht van praktijken die worden aangeboden door de huidige praktijkhouders, waar andere huisartsen op kunnen reageren.
  • een overzicht van praktijkzoekers, met huisartsen die op korte of langere termijn een praktijk zoeken om over te nemen, waar praktijkhouders op kunnen reageren.

Waarnemer gezocht? Speciaal voor het zoeken van een waarnemer of waarneming bestaat de WaarneemApp.

Geen HAweb-account, wel vacatures plaatsen

Onder voorwaarden en tegen betaling is het ook mogelijk voor niet-LHV-leden om vacatures te plaatsen. U krijgt dan geen toegang tot de website zelf, maar uw aanbod wordt geplaatst door een LHV-medewerker. Deze mogelijkheid geldt alleen voor personen en organisaties die geen lid kunnen worden van de LHV. Het tarief voor plaatsing van een vacature bedraagt € 295,- (excl. btw). Bijna alle huisartsen in Nederland kunnen de LHV Vacaturebank bekijken. U heeft met uw vacature dus een maximaal bereik. Vacature plaatsen »

Naar LHV Vacaturebank & praktijkmatch