Waarneemgids

 
De Waarneemgids is ontwikkeld voor en door waarnemers en behandelt puntsgewijs en onafhankelijk alle relevante onderwerpen voor het waarneemvak. Hoe zorgt u ervoor dat u voldoende werk hebt, welke verzekeringen heeft u nodig en hoe regelt u uw administratie en pensioen?

Handige checklists en praktische tips

Begint u net als waarnemend huisarts of kent u al jaren het waarneemvak? In beide gevallen is het belangrijk om een aantal zaken goed te regelen. De LHV ondersteunt u daar graag bij met de waarneemgids.LHV Waarneemgids

Daarom staat voorin de gids een handige checklist van zaken die nodig zijn voor het maken van een goede start. Ook worden er praktische tips gegeven, komen waarnemers zelf aan het woord en is er een overzicht van relevante organisaties zoals de LHV-kringen, huisartsenposten en klachtencommissies te vinden. In deze gids verwijzen we ook regelmatig naar de LHV-site waar nog veel meer informatie te vinden is die u kan helpen. 

Bestellen
De Waarneemgids is te bestellen via de website van Bohn Stafleu van Loghum. LHV-leden kunnen belangrijke onderdelen ook terugvinden onder het website-onderdeel Waarnemen.