Website voor uw praktijk via Praktijkinfo.nl

 
Eenvoudig en snel een professionele praktijkwebsite maken en onderhouden? Met Praktijkinfo.nl kan het! Als LHV-lid profiteert u van 30 procent korting op de abonnementsprijs. Lees meer over de mogelijkheden.

Met Praktijkinfo maakt u snel een eigen praktijkwebsiteEen praktijkwebsite is tegenwoordig echt een must. Het is een visitekaartje en voorlichting ineen. Bovendien is het een service naar uw patiënten toe, die zo op elk gewenst moment van de dag informatie over uw praktijk kunnen raadplegen.

Een eigen website in een handomdraai 

Praktijkinfo is een dienst waarmee u in een handomdraai een website ontwerpt. En het mooie is: u hoeft hiervoor geen technische kennis is huis te hebben. Er is al veel voorwerk voor u gedaan en via modules zet u eenvoudig praktijkinformatie online. Van nieuwsberichten en patiëntenfolders tot informatie over spreekuren en openingstijden.

 De voordelen van Praktijkinfo

  • Continuïteit: uw website is volledig beschikbaar, voor een vast bedrag per maand.
  • Betrouwbaarheid: de LHV en NHG hebben belangrijke invloed op de inhoud van Praktijkinfo.
  • Zeer gebruiksvriendelijk: tijd- en kostenbesparend, geen technische kennis nodig.
  • Met wachtkamermodule om informatie vanuit de website te tonen op tv-scherm.
  • Koppeling mogelijk met uw Huisarts Informatie Systeem (HIS).
  • Technische ondersteuning en beveiligingsupdates inbegrepen.
  • Korting via uw LHV-lidmaatschap. 

Tip: Praktijkinfo heeft ook een speciale versie voor groepspraktijken en gezondheidscentra.

Workshop aan huis

Wilt u toch liever wat extra hulp bij de realisatie van uw website? Een workshop aan huis biedt uitkomst. Na een intakegesprek komt Praktijkinfo naar u toe op een moment dat het u schikt. Praktijkinfo maakt de basis van uw site alvast in orde en staat dan 2 uur lang tot uw dienst om samen met u uw site af te maken. Deze workshop is voor 4 uur geaccrediteerd.

Voor meer informatie: www.praktijkinfo.nl

LHV en NHG hebben richtlijnen opgesteld voor een goede praktijkwebsite en het onderhouden daarvan. Na een beoordeling van bedrijven die praktijkwebsites maken, is uiteindelijk het product Praktijkinfo geselecteerd voor een samenwerkingsovereenkomst.