Voor een gezonde huisartsenzorg
 

LHV Bouwprijs 2018

 
 
Heeft u uw huisartsenpraktijk in 2016 of 2017 verbouwd? Meld u dan nu aan om kans te maken op de Bouwprijs 2018. Op deze pagina leest u hoe u kunt deelnemen en hoe u de juryprijs of publieksprijs in de wacht kunt slepen.

Met de LHV Bouwprijs willen we huisartsenpraktijken in het zonnetje zetten die hebben geïnvesteerd in een goede, veilige en prettige werkomgeving voor henzelf, hun personeel en hun patiënten. Of het nu gaat om een verandering van de praktijkinrichting, een verbouwing of zelfs een compleet nieuwbouw van de praktijk.

Direct aanmelden

De Bouwprijs

Winnaars juryprijs 2016De LHV Bouwprijs is een tweejaarlijkse prijs. Er worden een juryprijs en een publieksprijs uitgereikt. Alle huisartsenpraktijken die in 2016 en 2017 zijn gebouwd of verbouwd, kunnen in aanmerking komen voor deze prijs. Huisartsen of hun medewerkers kunnen hun eigen praktijken voordragen voor nominatie.

De winnaar wordt zaterdag 7 april 2018 tijdens de Huisartsbeurs bekend gemaakt. 

De criteria

In aanmerking voor de LHV Bouwprijs komen huisartsenpraktijken (ook die binnen een gezondheidscentrum zijn gelegen):

  1. die zijn/worden opgeleverd in de periode van 1 januari 2016 tot en met 31 december 2017;
  2. en die liggen binnen de grenzen van Nederland.

Waaruit bestaat een inzending?

Om een goede indruk te kunnen krijgen van uw praktijk hebben we informatie nodig. Daarom vragen wij u bij uw inzending de volgende informatie mee te sturen:

  • een plattegrond en/of bouwtekening van uw praktijk;
  • een paar duidelijke foto’s die een goede, eerste indruk geven;
  • basisgegevens over uw praktijk: aantal patiënten, aantal huisartsen en medewerkers (in fte);
  • een begeleidende tekst (max. 500 woorden), waarin staat waarom u zo tevreden bent met uw nieuwe praktijkruimte. Denk aan zaken als veiligheid, comfort voor medewerkers en patiënten, aan hoe de ruimte bijdraagt aan en aansluit op de manier waarop u graag werkt en andere zaken waardoor het voor u prettig werken is in deze praktijk.

Alleen huisartsenpraktijken waarvan de bouw/verbouwing tussen 1 januari 2016 en 31 december 2017 is opgeleverd, komen in aanmerking voor deze prijs.

Tip: raadpleeg uw architect voor de benodigde informatie, zoals goede foto’s of plattegronden.

Deadline inzenden

U kunt uw praktijk tot en met 31 januari 2018 insturen, om in aanmerking te komen voor deze prijs.

Meld uw praktijk nu aan voor de Bouwprijs 2018

Vragen? Heeft u vragen over de Bouwprijs? Of wilt u meer weten over het bouwen of verbouwen van uw praktijk? Neem dan gerust contact met ons op.