Tijdelijke maatregelen corona

 
Bent u op zoek naar specifieke maatregelen om uw praktijk coronaproef in te richten? We geven u een aantal suggesties. Wilt u meer weten of heeft u zelf een idee? Neem dan contact op met de LHV. Wij denken mee en kunnen u eventueel in contact brengen met een uitvoerende partij.

Stickermarkeringen

Stickermarkering wordt veel toegepast bij balies, wachtruimtes en werkplekken. Door het markeren van opstelruimtes, werkzones en looproutes, maakt u de verplichte 1,5 meter sociale afstand goed zichtbaar. U beschermt hiermee uw medewerkers en bezoekers. Gebruik hierbij hoogwaardig tape dat slijtvast is en goed te reinigen. Zorg dat de ondergrond schoon en vetvrij is voordat u de stickers aanbrengt.

Plexiglas schermen

Plaats een scherm op plekken waar het lastiger is om 1,5 meter afstand te houden. Denk aan de balie, in de spreekkamer en in de wachtruimtes: overal waar direct contact met patiënten op verdenking van corona kan plaatsvinden. De schermen zijn licht en over het algemeen eenvoudig te monteren. Zo blijft het contact persoonlijk en veilig.

Tips om uw praktijk in te richten 

Hoe maakt u uw praktijk klaar voor de 1,5 metermaatregel? U vindt het in het overzicht van tips die LHV Bouwadvies voor u heeft opgesteld.

Naar de tips

Plattegrond met mogelijkheden 1,5 metermaatregel

Wilt u uw praktijk klaarmaken voor de 1,5 metermaatregel? Vraagt u zich af hoe u dit op een verantwoorde wijze doet? En kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Schakel dan de adviseurs van LHV Bouwadvies in en laat de mogelijkheden intekenen op een plattegrond.

Meer informatie over de plattegrond

Vragen?

Voor al uw vragen omtrent tijdelijke bouwkundige maatregelen, neemt u contact op met onze bouwadvies coördinator via bouwadvies@lhv.nl of 085 04 80 111.