Voor en door huisartsen
 

Voorbeelden

 
Heeft u plannen voor nieuwbouw of verbouw van uw praktijkruimte of gezondheidscentrum? U bent niet de eerste. Verschillende collega’s gingen u al voor. En voegden daad bij het woord, al dan niet ondersteund door LHV Bouwadvies. Lees op deze pagina hoe u inspiratie opdoet.

Tip: Hoe ziet uw ideale spreekkamer eruit? Met of zonder persoonlijk foto's, met een vaste plek voor het computerscherm of juist een flexibele draaiarm. Lees over de afwegingen die 2 collega's gemaakt hebben bij de inrichting van hun spreekkamer, met toelichting van de coördinator LHV Bouwadvies. Lees verder


Gebruik uw muis om in de video naar links en naar rechts te kijken.

Kijk binnen bij andere praktijken

Het ontwerp, de bouwtechniek en het budget. Het moet allemaal kloppen. Net als het karakter en de sfeer van uw nieuwe praktijk. Want die bepalen grotendeels het werkplezier en de beleving van uw patiënten. Vormgeving, materiaalkeuze, kleurgebruik, verlichting, meubilair en stoffering: het draagt allemaal bij aan de uiteindelijke uitstraling van uw praktijk.

Binnenkijken bij collega's die al een (ver)bouwproject aandurfden? Bekijk foto's van verschillende praktijken, van meerdere wachtkamers en van de ruim 50 praktijken die meededen aan de Bouwprijs 2016.

Balie van een huisartsenpraktijk in Ureterp

Ga met ons mee op excursie

U kunt ook letterlijk een kijkje in de praktijk nemen bij collega’s. Regelmatig organiseert LHV Bouwadvies een excursie naar 3 nieuwbouwpraktijken. Dat doen we in samenwerking met de LHV Academie. Tijdens de excursie komt u meer te weten over de functionele indeling en het bouwproces. Daarnaast delen we ook aandachtspunten en adviezen met u.

Praktijk met toekomst

Een praktijk met toekomst? Dat is een praktijk die uitnodigend, toegankelijk en gastvrij is. Goed voorbereid op komende ontwikkelingen. En gehuisvest in een goed, degelijk en betaalbaar pand. Meer over toekomstbestendige praktijken.

Geïnspireerd? En benieuwd wat LHV Bouwadvies voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!