In opleiding

 
Al tijdens uw opleiding huisartsgeneeskunde bent u bij de LHV aan het juiste adres. Speciaal voor jonge en aanstaande huisartsen heeft de LHV het onderdeel De Startende Huisarts. We bieden u onder de vlag van De Startende Huisarts een gevarieerd palet aan bijeenkomsten en veel praktische informatie.

Wist u bijvoorbeeld dat we een cursus praktijkmanagement organiseren, speciaal voor derdejaars aios? En dat we een gratis startersdag voor alle beginnende huisartsen organiseren, waarbij u andere aios en startende huisartsen kunt ontmoeten en workshops kunt volgen? Ook kunt u tijdens de startersdag kennismaken met dienstverleners waar u nu of in de toekomst mee te maken kunt krijgen. Kijk eens bij de LHV Academie om te zien welke bijeenkomsten voor u als aios interessant zijn.

Gratis lidmaatschap

Tijdens uw opleiding betaalt de SBOH uw contributie voor de LHV. Een mooie manier om kennis te maken met onze dienstverlening. Door lid te worden van de LHV bent u ook automatisch lid van de KNMG, de overkoepelende organisatie van de artsenverenigingen in Nederland.

Van start als waarnemer of in dienstverband

Bent u op zoek naar praktische informatie om goed van start te gaan? Alles voor waarnemers en huisartsen in dienstverband vindt u op de pagina Huisartsen in dienstverband en Waarnemers.