Arbeidsongeschiktheids-verzekering Movir

 
Als u lid bent van de LHV krijgt u 5 procent korting op de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Movir. Op deze pagina leest u over de voordelen van deze verzekering.

Enkele voordelen van de Movir arbeidsongeschiktheidsverzekering

  • U wordt nooit verplicht om ander werk te accepteren op het moment dat u arbeidsongeschikt bent. Ook als u er zelf wel voor kiest om op dat moment ander werk te doen, blijft uw arbeidsongeschiktheidsuitkering van kracht en hebt u recht op de uitkering die daarbij hoort.
  • Omdat de hoogte van uw inkomen kan wisselen vraagt Movir uw inkomen niet op om de uitkering of het verzekerde bedrag te kunnen verlagen. U krijgt uitgekeerd wat u hebt verzekerd.
  • Onafhankelijke coaching, ook voor uw gezin. 
  • Movir biedt een uitgebreide zwangerschapsregeling.
  • Movir biedt startende huisartsen tot zes maanden na het afstuderen de mogelijkheid om eenvoudig de SBOH-verzekering om te zetten naar een Movir-verzekering. Vrouwelijke verzekerden profiteren van een aanvullende zwangerschapsregeling als zij de verzekering omzetten naar een Langlopende Beroeps-AOV.

Aanvangskorting

Als vrijgevestigde huisarts ontvangt u direct bij het afsluiten van de verzekering een aanvangskorting. De hoogte en duur van deze korting is afhankelijk van de gekozen contractduur. 

Kiest u voor een aov met een 5-jaarscontract? Dan ontvangt u 3 jaar lang premiekorting.

  • Jaar 1: 25 procent
  • Jaar 2: 15 procent
  • Jaar 3: 10 procent

Kiest u voor een aov met een 1-jaarscontract? Dan ontvangt u 1 jaar premiekorting van 25 procent.

Over Movir

Movir is een arbeidsongeschiktheidsverzekeraar met een uitgebreide dienstverlening die erop gericht is om huisartsen gezond en met plezier te laten werken. Er is veel kennis van onze beroepsgroep. En wanneer werken u toch niet meer lukt, biedt Movir méér dan alleen financiële zekerheid: een heel team specialisten staat dan voor u klaar om weer arbeidsgeschikt te worden en te blijven.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u op www.movir.nl een berekening uitvoeren. U vult als beroep huisarts in en dat u lid bent van de beroepsorganisatie LHV. Wilt u liever bellen? Dat kan via 030 607 87 00.

Verschillen

Als LHV-lid krijgt u korting op arbeidsongeschikheidsverzekeringen van Movir en Interpolis. Bekijk de vergelijkingstabel om te zien wat de verschillen tussen de 2 verzekeringen zijn.