Voordelen van het LHV-lidmaatschap

 
De LHV zet zich elke dag met hart en ziel in voor het behartigen van de belangen van u en al uw collega’s. Onze leden bieden we exclusieve voordelen aan, in de vorm van uitleg, handige producten en persoonlijk advies. Ook krijgen leden aanzienlijke korting op betaalde producten en kunnen leden fikse kortingen krijgen op producten van anderen, zoals verzekeringen. We hebben deze ledenvoordelen voor u op een rij gezet.

Advies op maat

 • Gratis juridisch advies

  Als LHV-lid kunt u gratis advies krijgen van onze afdeling Juridische Zaken. Bijvoorbeeld over arbeidsrecht, rechtsvormen en privacyregels.

 • Gratis HR-advies

  Als LHV-lid kunt u gratis advies krijgen over arbeidsrechtelijke vragen. Of u nu werkgever of werknemer bent. Hiervoor verwijzen we u naar onze afdeling Beleid en Belangenbehartiging.

 • Korting op advies bij verbouwing, nieuwbouw en huur

  Plannen voor nieuwbouw of verbouw van uw praktijkruimte of gezondheidscentrum? Bij LHV Bouwadvies kunt u terecht voor deskundig en onafhankelijk advies op maat, mét korting voor LHV-leden. Een kort advies is gratis voor u als LHV-lid.

 • Cao-advies

  Op basis van de cao Huisartsenzorg en de cao Hidha kunt u als LHV-lid gratis advies inwinnen van onze specialisten

 • Advies over het dagelijks werk

Kortingen

 • LHV Academie

  Kortingen op geaccrediteerde nascholingen LHV Academie

  Als LHV-lid krijgt u korting op geaccrediteerde nascholing van de LHV Academie. In welke fase van uw loopbaan u ook zit, de Academie heeft een passend aanbod. U hebt de keuze uit een breed aanbod cursussen op het gebied van kwaliteit, praktijkvoering, vaardigheden, financiën en nog veel meer.

 • Korting op verzekeringen

  Speciaal voor haar leden en hun personeel heeft de LHV collectieve verzekeringen en mantelcontracten afgesloten.
  aansprakelijkheidsverzekering/rechtsbijstand
  arbeidsongeschiktheidsverzekering: 13,5% korting Interpolis, 10% korting Movir
  zorgverzekering: keuze uit meerdere zorgverzekeringen met verschillende kortingspercentages.

 • Korting op producten bij Mediq Medeco

  Als LHV-lid krijgt u bij Mediq Medeco 21% korting op verbruiksmaterialen en 15% op apparatuur en de praktijkinrichting. 

 • Korting op uw praktijkwebsite

  Via Praktijkinfo ontwerpt u eenvoudig een gebruiksvriendelijke website voor uw praktijk. Als LHV-lid ontvangt u 30% korting op de abonnementsprijs.

 • Korting op advies bij samenwerking

  Via Fundamed kunt u advies krijgen over alle aspecten van samenwerkingAls LHV-lid krijgt ontvangt u 15% korting op de begeleidingskosten van het Fundamed-traject.

 • Korting op boekhoudprogramma

  Een boekhoudprogramma kan goed van pas komen als u uw administratie gemakkelijk bij wilt houden. Speciaal voor LHV-leden is er een korting van bijna 70%. Als waarnemend huisarts betaalt u maar €15,- per maand en als praktijkhouder slechts €35,- voor een uitgebreider pakket (excl. Btw).

 • Korting op tijdschriftenpakket

  Nooit meer oude tijdschriften in uw wachtkamer. Via De Leestafel krijgt u iedere maand een up-to-date tijdschriftenpakket in huis. Als LHV-lid krijgt u een aantrekkelijke korting.

Producten en diensten

 • Als LHV-lid krijgt u onbeperkt toegang tot alle digitale producten en diensten.

  Die vindt u op de LHV website.  Zoals de declareerwijzer, LHV Vacaturebank & Praktijkmatch, diverse handreikingen, personeelshandboek, contractgenerator, checklists, toolkits. Ook krijgt u als LHV-lid toegang tot HAweb, het grootste online netwerk van huisartsen.

  Tijdschrift De Dokter

Magazines

Word lid