Kies de kring die bij u past

 
Als lid van de LHV bent u automatisch lid van de LHV-huisartsenkring die bij uw woonplaats hoort. Maar werkt u hoofdzakelijk in een andere plaats of regio dan uw woonplaats, dan kan het verstandig zijn om lid te worden van de huisartsenkring van die plaats of regio. Op deze pagina kunt u zien welke huisartsenkring het beste bij u past.

Vul de 4 cijfers van uw postcode in:

De kring van uw woonadres of werkadres?

Op het moment dat u via uw huisartsenkring de verbinding zoekt met huisartsen die bij u in de buurt wonen, kan het een goede keuze zijn om lid te zijn van de kring die bij uw woonplaats hoort.

Werkt u hoofdzakelijk in een andere plaats of regio dan uw woonplaats, dan kan het verstandig zijn om in deze regio lid te worden van de kring. Deze kring kan u namelijk het beste ondersteunen. Bijvoorbeeld met informatie specifiek voor waarnemers, maar ook over regionale ontwikkelingen, de relevante (zorg)organisaties, zorggroepen of de preferente zorgverzekeraar.

Weten van welke kring u nu lid bent

Weet u niet van welke huisartsenkring u op dit moment lid bent? Dat kunt u zien in Mijn LHV of opvragen bij de LHV via tel. 085 04 80 000.

Hoe wisselt u van kring

Wilt u lid worden van een andere huisartsenkring? Vul dan hieronder uw gegevens en de huisartsenkring van uw keuze in. De wijziging wordt binnen enkele dagen verwerkt. U ontvangt daar een bevestiging van. Ook ontvangt u vanaf dat moment de nieuwsbrieven van uw nieuwe huisartsenkring.

Log in om deze gegevens automatisch in te laten vullen.
Heeft u uw LHV-nummer niet bij de hand, vul dan uw geboortedatum in.