Voor en door huisartsen
 

Collectieve voordelen van het LHV-lidmaatschap

 
 
De LHV is er voor u. Of u nu praktijkhouder, waarnemer, huisarts in dienstverband of huisarts in opleiding bent. Voor álle huisartsen treden wij op als..

.. belangenbehartiger

De LHV is de belangenbehartiger en spreekbuis van alle huisartsen in Nederland. We maken ons hard voor goede omstandigheden, materieel én immaterieel, zodat u zo goed mogelijk uw werk kunt doen.

.. gesprekspartner

De meeste huisartsen zijn lid van de LHV. Hierdoor zijn we een belangrijke gesprekspartner voor de overheid en allerlei organisaties. Het gevolg? De LHV kan invloed uitoefenen op beleid en afspraken maken, waarbij het belang van u als huisarts voorop staat. Samen staan we sterk!

.. dienstverlener

Daarnaast biedt de LHV ondersteuning in het uitvoeren van het vak en de praktijkvoering, met allerhande producten en diensten. We voorzien u van heldere informatie over relevante wetgeving en ontwikkelingen in de sector.

.. promotor

De LHV zet zich in voor de beeldvorming van de huisarts, voor eerlijke informatie over de sector en de professionals binnen die sector. We willen ook de aantrekkingskracht van de huisartsenzorg behouden en versterken. Zodat ook jonge, aankomende artsen kiezen voor het huisartsenvak en ondersteunend personeel graag in de sector aan de slag wil. Van die inzet hebben alle huisartsen profijt. Weten wat de LHV precies doet? Lees meer over onze kerntaken.

Lid worden

of lees meer over de contributie en de individuele voordelen van het LHV-lidmaatschap.