Voor en door huisartsen
 

Individuele voordelen van het LHV-lidmaatschap

 
 
Naast collectieve voordelen kent het LHV-lidmaatschap ook individuele voordelen. Zo profiteert u van gratis diensten en abonnementen, maar ook van aantrekkelijke kortingen. Bijvoorbeeld op nascholing, verzekeringen en bouwadvies. Benieuwd wat de LHV voor u persoonlijk kan betekenen? Hieronder zetten we alle voordelen overzichtelijk op een rij.

1. Gratis juridisch advies

Zit u met juridische vragen? Als LHV-lid krijgt u gratis advies van de afdeling Juridische Zaken. Bijvoorbeeld over arbeidsrecht, rechtsvormen en verzekeringen. Ook kunt u kosteloos overeenkomsten laten beoordelen of modelovereenkomsten bij ons aanvragen.

2. Korting op nascholing

Als LHV-lid krijgt u korting op geaccrediteerde nascholing van de LHV Academie. U hebt de keuze uit een breed aanbod cursussen op het gebied van kwaliteit, praktijkvoering, vaardigheden, financiën en nog veel meer. Voor starters én ervaren huisartsen.

3. Korting op verzekeringen

Wilt u geld besparen op uw verzekeringen? De LHV sluit voor haar leden en hun personeel collectieve verzekeringen en mantelcontracten af. Van ziektekostenverzekeringen tot een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het financiële voordeel als LHV-lid kan flink oplopen.

4. Gratis abonnement op De Dokter

Op de hoogte blijven? Ons verenigingsblad De Dokter geeft een actueel beeld van de thema’s die u als huisarts raken. Bent u lid, dan ontvangt u het blad elke maand thuis.

5. Gratis abonnement op Medisch Contact

De LHV is federatiepartner van de KNMG, de overkoepelende organisatie voor artsen. Leden van de LHV zijn automatisch aangesloten bij de KNMG. Daarom ontvangt u als lid ook het KNMG-weekblad Medisch Contact.

6. Onbeperkt toegang LHV.nl en HAweb

Onze leden krijgen onbeperkt toegang tot het besloten deel van www.lhv.nl. Hier vindt u producten en diensten die u helpen in uw dagelijks werk. Op het online platform HAweb wisselt u kennis en ervaringen uit met andere huisartsen.

7. Korting op advies van LHV Bouwadvies

Hebt u plannen voor nieuwbouw of verbouw van uw praktijkruimte of gezondheidscentrum? Bij de LHV Bouwadvies kunt u terecht voor deskundig en onafhankelijk advies op maat. LHV-leden krijgen korting op alle adviezen en publicaties. Een kort advies is zelfs gratis.

8. Korting op uw praktijkwebsite

Met Praktijkinfo ontwerpt u eenvoudig een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website voor uw praktijk. Een praktijkwebsite die u zelf kunt onderhouden, zonder technische kennis. Al 2000 huisartsenpraktijken gingen u voor. Als LHV-lid ontvangt u 30 procent korting op de abonnementsprijs.

9. Invloed uitoefenen op beleid

De LHV is een vereniging en dat betekent dat u als lid invloed kan uitoefenen op ons beleid via uw huisartsenkring. Namens elke huisartsenkring zitten 2 afgevaardigden in de Ledenraad, het hoogste orgaan van de LHV. U blijft op de hoogte via de nieuwsbrieven van de LHV en uw kring.

10. Korting op een tijdschriftenpakket

Nooit meer oude tijdschriften in uw wachtkamer. Via De Leestafel krijgt u iedere maand een up-to-date tijdschriftenpakket in huis. Als LHV-lid krijgt u een aantrekkelijke korting.

11. Korting op advies bij samenwerking

Procesbegeleiding voor nieuwe samenwerking en advies voor het verbeteren van bestaande samenwerkingen.

En nog veel meer

of lees over de collectieve voordelen en word lid