Spring naar content
Afdeling De Gelderse Rivieren

Paarse krokodillen: weg met de invasieve exoot!

Paarse krokodillen zijn voor veel huisartsen een terugkerende ergernis. De paarse krokodil is een invasieve exoot in de zorg, die als een Amerikaanse rivierkreeft onze sloten leeg vreet en al het leven eruit haalt. Lees hier onze tip en deel ook jouw tip met anderen.

Soms blijven we ze echter zelf voeren doordat we als zorgverleners niet goed op de hoogte zijn van veranderd beleid of van goede initiatieven waarmee een grote paarse krokodil ineens een stuk kleiner blijkt. Als ambassadeursteam willen we met enige regelmaat een initiatief, lifehack of verandering delen waarmee we een paarse krokodil lek prikken.

Daarbij kunnen we ook jouw goede tips gebruiken. Deel ze met ons!

Vandaag trappen we af met www.ZNeller.nl. Met ZNeller vul je ZN formulieren sneller in en stuur je ze met een klik op de knop naar de apotheek. Scheelt papier, tijd en frustratie. Je praktijkondersteuner zal er blij mee zijn. De paarse krokodil is hiermee niet weg, maar wel behapbaar geworden.

Voor meer informatie zie: zneller.nl op LinkedIn: Met 𝘇𝗻eller genereer je in enkele seconden een volledig ingevulde…

Nieuws

De jaarlijkse uitvraag van de Kwaliteitsindicatoren Farmacie (KIF) vindt plaats van dinsdag 2 april tot en met dinsdag 21 mei

Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland was in 2023 groter dan ooit, zo meldde apothekersorganisatie KNMP onlangs. Uit hun onderzoek

De nieuwste editie van De Dokter valt vanaf donderdag 22 februari bij LHV-leden op de mat. Tilly Groot, huisarts in