Spring naar content

Contact met redactie ‘De Dokter’

Wilt u meedoen aan een rubriek? Of heeft u een vraag of een suggestie voor de redactie? Dan kunt u deze mailen naar dedokter@lhv.nl.

Adverteren

Alle LHV-leden ontvangen automatisch De Dokter. Het ledenblad verschijnt 7 keer per jaar in een oplage van 14.000 exemplaren.
Als adverteerder bereikt u zo een brede groep huisartsen: van praktijkhouders tot waarnemers, van huisartsen in opleiding tot huisartsen in dienstverband.

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden of vrijblijvend een tariefkaart ontvangen? Neem dan contact op met SGNM: Oscar van den Bosch via 06 – 11 59 15 22 of oscar@sgnm.nl.

Meedoen aan rubriek

In de Dokter laten we graag onze leden aan het woord. Bijvoorbeeld in een van onze vaste rubrieken. Mogen we u benaderen voor deelname aan een van onderstaande rubrieken? Laat het ons weten via het aanmeldformulier of mail naar dedokter@lhv.nl.

Rubrieken De Dokter

Wie bent u als mens? Welke invloed heeft dat op uw vak als huisarts? Waar raken persoonlijkheid en vak elkaar? En waardoor ontstaan nieuwe inzichten? In deze rubriek vertelt een huisarts over zijn persoonlijke dilemma’s. Vaak rondom één thema of een bepaalde gebeurtenis. Een verhaal delen kan anoniem.

Bekijk een voorbeeld.

Hoe kijken huisartsen terug op de start van hun eigen praktijk? Welke plannen zijn er voor de toekomst? En welk advies hebben zij voor andere starters? 

Bekijk een voorbeeld

De Dokter al lezen nog voordat het blad bij de drukker ligt­? Uw collega´s laten weten welke artikelen interessant waren? Of wat ze beter kunnen overslaan? In de rubriek Quickscan kan het.­ Mogen we u een sneak preview geven van de artikelen van het volgende nummer? 

Bekijk een voorbeeld.

Krijgt u regelmatig complimenten over de inrichting van uw praktijk? Wilt u collega’s laten zien waar u werkt? Is uw praktijk gevestigd in een pand dat vroeger een andere bestemming had? We sturen graag onze fotograaf bij u langs voor een uitgebreide fotoshoot. 

Bekijk een voorbeeld.