Spring naar content

Contact met redactie ‘De Dokter’

Wil je meedoen aan een rubriek? Of heb je een vraag of een suggestie voor de redactie? Dan kun je deze mailen naar dedokter@lhv.nl.

Verschijningsdata 2024

In 2024 verschijnt De Dokter op de volgende data:

  • 22 februari
  • 18 april
  • 20 juni
  • 26 september
  • 31 oktober
  • 19 december

Adverteren

Alle LHV-leden ontvangen automatisch De Dokter. Het ledenblad verschijnt 6 keer per jaar in een oplage van 14.000 exemplaren.
Als adverteerder bereik je zo een brede groep huisartsen: van huisartsen met een eigen praktijk tot waarnemend huisartsen, van huisartsen in opleiding tot huisartsen in dienstverband.

Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden of vrijblijvend een tariefkaart ontvangen? Neem dan contact op met SGNM: Oscar van den Bosch via 06 – 11 59 15 22 of oscar@sgnm.nl of met Marsha Martens via 06 – 25 22 63 52 of marsha@sgnm.nl.

Meedoen aan rubriek

In de Dokter laten we graag onze leden aan het woord. Bijvoorbeeld in een van onze vaste rubrieken. Mogen we je benaderen voor deelname aan een van onderstaande rubrieken? Laat het ons weten via het aanmeldformulier of mail naar dedokter@lhv.nl.

Rubrieken De Dokter

Wie ben je als mens? Welke invloed heeft dat op jouw vak als huisarts? Waar raken persoonlijkheid en vak elkaar? En waardoor ontstaan nieuwe inzichten? In deze rubriek vertelt een huisarts over zijn persoonlijke dilemma’s. Vaak rondom één thema of een bepaalde gebeurtenis. Een verhaal delen kan anoniem.

Bekijk een voorbeeld.

Hoe kijken huisartsen terug op de start van hun eigen praktijk? Welke plannen zijn er voor de toekomst? En welk advies hebben zij voor andere starters? 

Bekijk een voorbeeld

De Dokter al lezen nog voordat het blad bij de drukker ligt­? Je collega’s laten weten welke artikelen interessant waren? Of wat ze beter kunnen overslaan? In de rubriek Quickscan kan het.­ Mogen we je een sneak preview geven van de artikelen van het volgende nummer? 

Bekijk een voorbeeld.

Krijg je regelmatig complimenten over de inrichting van jouw praktijk? Wil je collega’s laten zien waar je werkt? Is jouw praktijk gevestigd in een pand dat vroeger een andere bestemming had? We sturen graag onze fotograaf bij je langs voor een uitgebreide fotoshoot. 

Bekijk een voorbeeld.

Een klassieke dokterstas, of toch een hippere variant? Als huisarts heb je steeds meer te kiezen. Wat zegt de tas eigenlijk over de dokter? En wat zit er in die tas? Wil jij vertellen over jouw tas? Vul het aanmeldformulier dan in en geef aan waarom jouw tas zo bijzonder is.

Bekijk een voorbeeld.