Spring naar content
Afdeling Midden-Nederland

Vacature Wagro commissie

Ben jij een enthousiaste waarnemend huisarts of HID(HA) in Midden-Nederland (MN) en geïnteresseerd in meer dan alleen patiëntenzorg? Ben je nieuwsgierig en in staat om naar de huisartsenzorg te kijken vanuit een breder en overstijgend perspectief? Dan is de Wagro wellicht iets voor jou! De Wagro MN is per 1 februari 2024 op zoek naar een nieuw commissielid. Als Wagro behartig je de belangen van waarnemers en HIDHA’s in jouw regio.

De Wagro MN is een vaste commissie binnen de LHV-afdeling Midden-Nederland, die bestaat uit drie leden. Je neemt als Wagro-commissielid deel aan het Afdelingsberaad, de Ledenvergadering en je hebt regelmatig overleg met het ambassadeursteam over actualiteiten in de regio en houdt hen op de hoogte van waarnemer- en HIDHA-specifieke punten. De Wagro vergadert zelf ongeveer eens per maand, is betrokken bij de ANW-overleggen in de regio en organiseert nascholingen voor niet-gevestigd huisartsen.

De tijdsinvestering is gemiddeld 10-12 uur per maand. Aan de werkzaamheden is een vacatievergoeding gekoppeld. Meer informatie over de Wagro MN vind je op de website van de afdeling Midden-Nederland en de HAweb-groep Wagro Midden-Nederland. 

We zoeken iemand die het belangrijk vindt zich in zetten voor de belangen van niet-gevestigd huisartsen, liefst enige jaren ervaring heeft als huisarts, en vooral veel zin heeft in een nieuwe uitdaging!

Lidmaatschap van de LHV en werkzaam binnen de afdeling Midden-Nederland is een vereiste. Heb je interesse of vragen hierover, laat het ons weten via een email naar wagromn@lhv.nl en stuur een motivatiebrief en C.V. mee. Geef je interesse uiterlijk 17 december 2023 door.

Nieuws

Tussenstand in de 0-praktijk Patiëntenteller: 99Aanschaf van de week: Een koffiezetapparaat (wat een genot…)Overwinning van de week: Een digitaal inschrijfformulier

Zo’n 30 AIOS en jonge huisartsen verzamelden zich 23 april jl. bij de Social Impact Factory in Utrecht voor de

Heb je een concreet idee dat huisartsen in onze afdeling vooruit kan helpen? Doe mee aan deze projectwedstrijd! De afdeling