Voor een gezonde huisartsenzorg
 

HAweb

 
 
HAweb is het online platform dat u als huisarts samenbrengt met collega's om kennis en ervaringen te delen. Ontwikkelt door de LHV en het NHG.

Ga naar HAweb 

100 procent veilig, besloten en onafhankelijk
HAweb bestaat uit een dashboard en netwerk. Het is een besloten netwerk dat uitsluitend toegankelijk is voor ingelogde gebruikers. De exploitatie van HAweb is volledig in handen van de LHV en het NHG, zonder betrokkenheid van externe partijen. De informatie op HAweb is niet vindbaar door zoekmachines, zoals Google. HAweb is daarnaast voorzien van een beveiligingscertificaat, waarbij gegevens versleuteld worden verwerkt.

HAweb screenshotDashboard
Het dashboard kunt u gebruiken om uw online informatiebronnen te ordenen en snel te raadplegen. Zo heeft u alle relevante bronnen voor bijvoorbeeld het spreekuur in een oogopslag paraat. U kunt uw dashboard zelf inrichten en bronnen toevoegen.

Netwerk
Op het netwerk ontmoet u uw collega-huisartsen om ervaringen te delen en samen te werken. In groepen en op een forum waar alle LHV- en NHG-leden toegang toe hebben. In een groep kunt u bijvoorbeeld discussies houden, documenten delen en samen aan documenten werken.

Ook voor praktijkmedewerkers
Ook praktijkmedewerkers en eerstelijnszorgverleners kunnen toegang krijgen tot HAweb. U kunt als LHV-lid of NHG-lid bijvoorbeeld een praktijkgroep starten en alle medewerkers daarvoor uitnodigen. Deze groep ondersteunt de samenwerking in de huisartsenpraktijk. Ook kunt u bijvoorbeeld fysiotherapeuten uitnodigen voor een groep.

Workshops
Met een workshop over HAweb leert u snel het platform en alle voordelen kennen. Via de LHV Academie kunt u een HAweb-workshop volgen.

Aanmelden
Leden van LHV en NHG kunnen zich aanmelden op HAweb.nl (met e-mailadres, geboortedatum en BIG-nummer).

BijlageGrootte
PDF-pictogram Basishandleiding HAweb2.32 MB