LHV Bestuursacademie

 
LHV Bestuursacademie
Bent u bestuurder, of wilt u misschien binnenkort of in de verdere toekomst aan een bestuursfunctie beginnen naast uw huisartsenvak? Neem dan eens een kijkje bij de LHV Bestuursacademie. Wij helpen u als (toekomstig) huisarts-bestuurder bij het verder ontwikkelen en versterken van uw bestuurlijke vaardigheden.

Pak de regie en bepaal mee!

De LHV vindt het belangrijk te investeren in bestuurlijk actieve huisartsen van vandaag en morgen. Juist nu de ontwikkelingen in de (huisartsen)zorg zo razendsnel gaan, is een sterk bestuurlijk kader onmisbaar. We bieden u daarom onder de vlag van de LHV Bestuursacademie praktische, geaccrediteerde nascholingen aan.

Bent u bestuurder van een LHV-kring, de Wadi, de LOVAH of de Wagro? De LHV stelt nascholingsbudget beschikbaar voor het vergroten van uw bestuurlijke vaardigheden en competenties. U kunt als kring- of wagrobestuurder contact opnemen met de regiocoördinator van uw kring om de mogelijkheden door te nemen voor uzelf of voor uw kringbestuur als geheel. De andere bestuurders kunnen contact opnemen met de LHV Academie via academie@lhv.nl.

Aanbod

De LHV Bestuursacademie geeft de volgende cursussen:

 

Contact LHV Bestuursacademie

Tel.: 085 04 80 018
E-mail: academie@lhv.nl

Lees ook:

'Bestuurswerk is belangrijk en efficiëntie kun je leren'