Spring naar content

Afdeling Limburg

Afdeling Limburg vertegenwoordigt de belangen van huisartsen bij ontwikkelingen in de regio en is een schakel tussen de regio en het landelijke beleid van de LHV. Ontdek hier wat uw afdeling voor u kan betekenen en wie de ambassadeurs zijn die bij de afdeling werken.

De ambassadeurs

Dit zijn de LHV-ambassadeurs van Afdeling Limburg.

Jolanda Verstraten

Ik ben praktijkhouder in Beringe in de gemeente Peel en Maas, zit in de Raad van Afgevaardigden bij Cohesie en ben kaderarts bewegingsapparaat.

Mijn ervaring heb ik opgedaan als bestuurder van de Huisartsenkring Limburg en in de Adviesraad sociaal domein Peel en Maas. Daarnaast heb ik drie jaar ervaring in het OTH-team met VGZ

Ik vind het van groot belang dat er een goede representatie is van de regio naar landelijk en vice versa.

Eric Duinkerke

Praktijkhouder in Maastricht-Heuvelland.
Ik wil de LHV relevanter maken door goede vertegenwoordiging van individuele leden, lokaal en landelijk. Door mijn ervaring als kringbestuurder en als deelnemer in de beleidsadviescommissie van de Huisartsenpost in Maastricht hoop ik hieraan te kunnen bijdragen. Verder ken ik alle waarnemers en gevestigde huisartsen in mijn regio.

Afdeling Limburg op HAweb

Wilt u weten wat er speelt in Afdeling Limburg en meepraten over belangrijke thema’s? Bezoek dan onze HAweb-groep (exclusief voor leden van Limburg).

Wat doe jij voor de afdeling?

Zonder jouw input geen afdeling! De ambassadeurs van afdeling Limburg handelen namens alle huisartsen uit de afdeling. Daarbij kunnen ze jouw hulp goed gebruikten!
Praat mee op HAweb; blijf via nieuwsbrieven op de hoogte; lever input door te reageren op berichten en peilingen.

Achterstandsfonds Limburg

Het Achterstandsfonds Limburg (ASF) biedt financiële ondersteuning voor het werk van huisartsen in Limburgse achterstandswijken. Bezoek de website om te zien wat het fonds voor u kan betekenen.

Nieuws

We staan als gezondheidszorg voor een grote uitdaging. Een stijgende complexe zorgvraag, een toenemend tekort aan zorgprofessionals en een afnemend