Spring naar content

22 mei: dag van de POH

Op maandag 22 mei vieren we de Dag van de Praktijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen. Zet jij hen vandaag ook in het zonnetje met een digitale kaart?

In Nederland zetten circa 10.000 praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen zich dagelijks met hart en ziel in voor patiënten en cliënten in de eerstelijnszorg. Vandaag, op 22 mei, laten we onze blijk van waardering nog eens extra zien.

Stuur een digitale kaart

Je kunt een praktijkondersteuner of -verpleegkundige vandaag in de spotlight zetten. Zomaar, of omdat hij/zij van bijzondere betekenis is in de huisartsenpraktijk, voor collega’s of juist voor je patiënten. Stuur een digitale kaart met een persoonlijke boodschap. Deze kaart kun je ook delen op sociale media. Gebruik van de hashtags #dagvandepoh en #nvvpo. Doe mee!

Bekijk ook

Bekijk ook ons competentieprofiel POH.

Nieuws

Via de WaarneemApp kun je vanaf nu direct waarneemcontracten opstellen. Jouw waarneemcontract maken gaat daardoor een stuk sneller. Nadat je

De nieuwste editie van De Dokter valt vanaf volgende week bij LHV-leden op de mat. Adrienne van Loon, huisarts in

Besteed in de geneeskundeopleiding meer aandacht aan het werken in de eerste lijn en de sociale geneeskunde, maak het vak