Spring naar content

Actieweek van start: volg de liveblog

Vandaag gaat de actieweek huisartsenzorg van start. In deze week vragen we aandacht voor de druk in de huisartsenzorg. Het wordt een week vol huisartsengeluid, met als sluitstuk de landelijke manifestatie op het Malieveld. Via de website www.huisartseninactie.nl volgt u elke dag de liveblog. Zo bent u snel op de hoogte van alle acties rondom de actieweek.

Het programma

Maandag 27 juni tot en met donderdag 30 juni zijn gevuld met allerlei acties: werkbezoeken voor Kamerleden, acties op social media en lokale en regionale initiatieven.

Op vrijdag 1 juli komen we met zoveel mogelijk huisartsen en medewerkers uit de huisartsenpraktijk naar het Malieveld in Den Haag. Belangrijk om daar met zoveel mogelijk mensen te staan, zodat minister Kuipers en alle andere beleidsmakers niet om ons signaal heen kunnen.

Liveblog

Alles wat er gebeurt in de actieweek wordt in beeld gebracht via een liveblog op de actiewebsite www.huisartseninactie.nl. U kunt de liveblog nu volgen.

Zo doet u zelf mee

Samen maken we de boodschap zo luid en duidelijk mogelijk, én inspireren we elkaar daarin. Veel huisartsen en anderen die de huisartsenzorg een hart onder de riem steken, gingen u voor met een eigen boodschap. Inspirerend, openhartig, creatief, persoonlijk; het komt allemaal voorbij op de Social wall.  

Gebruik een van de materialen van de actiewebsite en laat ook van u horen op social media. Maak uw eigen persoonlijke boodschap en gebruik de #iedereeneenhuisarts. 

Lees meer

Alle informatie over de actieweek en de manifestatie op vrijdag 1 juli vindt u op de actiewebsite.

Nieuws

Op 22 mei vindt in de Tweede Kamer het commissiedebat eerstelijnszorg plaats met beide ministers van VWS. Voor dit overleg

Patiënten, artsen en apothekers worden regelmatig geconfronteerd met niet-leverbare medicatie. Dit is een zeer zorgelijke ontwikkeling. In de eerste plaats

Praktijkdashboard Patiëntenteller: 150Aanschaf van de week: een praktijkfietsOverwinning van de week: 50! nieuwe patiënten Waarom heb je eigenlijk geen bestaande