Spring naar content

Dag van de huisarts: we doen het samen

Zondag 19 mei is de Internationale dag van de huisarts. Een dag om samen stil te staan bij de onmisbare kracht van huisartsen. Als huisarts zijn we de vertrouwde dokter dicht bij de patiënt en dat is iets om te koesteren en trots op te zijn. Welke collega-huisarts bedank jij voor de samenwerking?

Laten we op deze dag de waardering naar elkaar uitspreken over het mooie en belangrijke werk dat we doen. Want geen huisartsenzorg zonder de huisarts die altijd klaarstaat voor patiënten, zonder de huisartsengroep, de waarnemer die je diensten overneemt als je ziek bent of de collega bij wie je altijd terechtkunt. Gebruik deze dag om die onmisbare collega’s en jullie samenwerking in het zonnetje te zetten.

Doe ook mee

Doe ook mee en laat weten met wie jij blij bent. Gebruik de afbeelding en maak je eigen tekst voor een bericht.

  • Download de afbeelding via de knop in dit bericht en geef op social media een compliment aan de collega(‘s) die jij in het zonnetje wil zetten.
  • Gebruik de #DagvandeHuisarts en tag degene aan wie jij een compliment uitdeelt in jouw bericht.
  • Zit je niet op social media? Je kunt jouw compliment natuurlijk ook op een andere manier sturen, bijvoorbeeld in een e-mail.

Ander nieuws

Op 22 mei vindt in de Tweede Kamer het commissiedebat eerstelijnszorg plaats met beide ministers van VWS. Voor dit overleg

Patiënten, artsen en apothekers worden regelmatig geconfronteerd met niet-leverbare medicatie. Dit is een zeer zorgelijke ontwikkeling. In de eerste plaats

Zondag 19 mei is de Internationale dag van de huisarts. Een dag om samen stil te staan bij de onmisbare