Spring naar content

Dag van de huisarts: we doen het samen

Vrijdag 19 mei is de Internationale dag van de huisarts. Een dag om samen stil te staan bij de onmisbare kracht van huisartsen. Als huisarts zijn we de vertrouwde dokter dicht bij de patiënt en dat is iets om te koesteren en trots op te zijn. Welke collega-huisarts bedank jij voor de samenwerking?

Laten we op deze dag de waardering naar elkaar uitspreken over het mooie en belangrijke werk dat we doen. Want geen huisartsenzorg zonder de huisarts die altijd klaarstaat voor patiënten, zonder de huisartsengroep, de waarnemer die je diensten overneemt als je ziek bent of de collega bij wie je altijd terecht kunt. Gebruik deze dag om die onmisbare collega’s en jullie samenwerking in het zonnetje te zetten.

Doe ook mee

Doe ook mee en laat weten met wie jij blij bent. Gebruik de afbeelding en maak je eigen tekst voor een bericht.

  • Download de afbeelding via de knop in dit bericht en geef op social media een compliment aan de collega(‘s) die jij in het zonnetje wil zetten.
  • Gebruik de #DagvandeHuisarts en tag degene aan wie jij een compliment uitdeelt in jouw bericht.
  • Zit je niet op social media? Je kunt jouw compliment natuurlijk ook op een andere manier sturen, bijvoorbeeld in een e-mail.

Nieuws

Auteur: Hilly ter Veer LHV-bestuurder en waarnemend huisarts Hilly ter Veer Het is voor mij een lang gekoesterde en diep

Vrijdag 19 mei is de Internationale dag van de huisarts. Een dag om samen stil te staan bij de onmisbare

De nieuwe voorzitter van de LHV moet een geaccepteerd boegbeeld van de huisartsen zijn, een stevige onderhandelaar met bestuurlijke ervaring