Spring naar content
Afdeling Gelre-IJssel

Goed nieuws: één huisarts heeft zich kandidaat gesteld als ambassadeur voor de Afdeling Gelre-IJssel

De Afdeling Gelre-IJssel zoekt een ambassadeur. Op onze oproep van 27 mei jl. heeft 1 kandidaat gereageerd. Christine van der Pol heeft zich kandidaat gesteld voor de functie van LHV-ambassadeur Gelre-IJssel. Zij voldoet aan de gestelde voorwaarden en het ambassadeursprofiel.

De toetsingscommissie heeft deze kandidaat goedgekeurd. Zij voldoet aan het ambassadeursprofiel. De verkiezingen gaan nu een nieuwe fase in.

Christine van der Pol stelt zich voor

Op de profielpagina stelt Christine zich voor. Heb je een vraag aan Christine? Stel deze dan direct via de website. Volgens het huishoudelijk reglement zal deze profielpagina twee weken open blijven voor inzage.

Stemprocedure; geen stemming maar steun

Volgens het afdelingsreglement hoeft er geen formele stemming plaats te vinden omdat het aantal kandidaten niet hoger is dan het aantal vacatures. Wel moet de kandidaat door tenminste één afdelingslid worden gesteund. Je betuigt jouw steun aan de kandidaat door in te stemmen met de toetreding van de betreffende kandidaat. De kandidaat wordt na het behalen van een steunbetuiging toegevoegd aan het ambassadeursteam, de verkiezingen zijn daarmee afgerond.

Je kunt tot 26 juni 2024 instemmen met de kandidaat door een vinkje te zetten in de poll in de nieuwsbrief van 12 juni jl.

Nieuws

De LHV maakt zich grote zorgen om de oplopende medicatietekorten. Samen met NHG en KNMP vragen wij de minister met

Wat speelt er in de politiek, wat raakt de huisartsenzorg en hoe brengen wij belangrijke thema’s voor jou onder de

Een structurele loonsverhoging, meer regie op het indelen van diensten en het gelijktrekken van belangrijke verschillen tussen hidha’s en huisartsen