Spring naar content
Afdeling Rotterdam

H-team 010 helpt Rotterdamse huisartsen bij huisvestingsproblemen

Het vinden van geschikte praktijkruimte is een probleem waar steeds meer huisartsen tegenaan lopen. Dit speelt met name in grote steden, zoals Rotterdam, waar huisvesting een breder probleem is. Daarom hebben de gemeente Rotterdam, zorgverzekeraar Zilveren Kruis, de LHV-afdeling Rotterdam en ROS Samergo de handen ineen geslagen om onder meer huisartsen te helpen bij het vinden van geschikte praktijkruimte. Het zogeheten H-team 010 is een team waar huisartsen en andere zorgverleners uit de eerstelijnszorg met huisvestingsvragen terecht kunnen.

Hoe werkt het H-team 010?

H-team 010 is een centrale plek waar huisartsen met huisvestingsvragen terecht kunnen. Wanneer er een huisvestingsvraag van een huisarts binnenkomt wordt gezamenlijk bekeken wat de beste route is naar een oplossing. H-team 010 helpt bijvoorbeeld bij het matchen van vraag en aanbod van locaties, het aanvragen van vergunningen en het leggen van verbinding tussen huisartsen, makelaars en projectontwikkelaars. Ook projectontwikkelaars die zich graag inzetten voor dit breed maatschappelijk probleem van huisvesting voor zorgverleners, kunnen contact opnemen met H-team 010. Daarnaast is onlangs de website van het H-team 010 gelanceerd, waar een marktplaatsfunctie is ingericht zodat vraag en aanbod elkaar weten te vinden.

Download de informatiefolder

In de informatiefolder van H-team 010 staat een overzicht van de mogelijkheden die H-team 010 biedt. Bekijk hier de informatiefolder.

Contact met ons opnemen

Hebt u een vraag of wilt u graag uw situatie met ons bespreken? Of hebt u als makelaar een aanbod van vastgoed dat geschikt is voor een huisartsenprak­tijk of een gezondheidscentrum? Neem dan contact met ons op via: huisvesting@hteam010.nl

Nieuws

Heb jij meegedaan aan OPEN in de periode van 2019 t/m 2022? Dan heb je waarschijnlijk recht op compensatie van

Tussenstand in de 0-praktijk Patiëntenteller: 99Aanschaf van de week: Een koffiezetapparaat (wat een genot…)Overwinning van de week: Een digitaal inschrijfformulier

Zo’n 30 AIOS en jonge huisartsen verzamelden zich 23 april jl. bij de Social Impact Factory in Utrecht voor de