Spring naar content
Afdeling Midden-Nederland

Meld je aan voor het mentorprogramma

Als startende huisarts komt er veel op je af. Heb jij wel eens twijfels over je werk, of wil je een persoonlijke kwestie bespreken? Doe dan mee met het mentorprogramma van de LHV. We starten dit voorjaar weer met een programma, je kunt je nu aanmelden.

Wat houdt het in?

Een enthousiaste, ervaren huisarts loopt een tijd samen met je op. Over en weer leren jullie van elkaars ervaringen. Samen met je mentor bepaal je zelf waar je op wil focussen in de gesprekken en hoe vaak je wil afspreken. Denk bijvoorbeeld aan 1x in de 6 weken een gesprek van anderhalf uur.

Aanmelden

Wil jij in 2024 meedoen? Vul dan het aanmeldformulier in. Dit kost ongeveer 20 minuten van je tijd. Jouw antwoorden gebruiken we om een goede match te maken met een mentor. Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld ontvang je een bevestiging met meer informatie.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, maar komt het nu (nog) niet uit, stuur dan een mail naar mentorprogramma@lhv.nl We informeren je dan bij de start van de volgende ronde.

Ook als je twijfelt over jouw eventuele deelname, mail ons je gegevens op bovenstaand adres, en wij nemen contact met je op om hierover te sparren.

Nieuws

Via de WaarneemApp kun je vanaf nu direct waarneemcontracten opstellen. Jouw waarneemcontract maken gaat daardoor een stuk sneller. Nadat je

Huisartsen Marie Annet en Sharon hebben een innovatieve nulpraktijk geopend. In dit blog neemt Marie Annet je mee op dit

Van 27 tot en met 31 mei is het de week van de infectie preventie met deze keer ook een