Spring naar content
Afdeling Rotterdam

Nieuwsbericht OTH ZK: Handleiding Rekentool Taakdelegatie

Eind augustus presenteerde Zilveren Kruis de rekentool bij de prestatie Taakdelegatie (voorheen POH-S). Met de nieuwe rekentool zijn twee bestaande rekentools vervangen.

De rekentool Taakdelegatie biedt je de mogelijkheid om een bedrag te ontvangen op het personeel dat je daarin kunt opvoeren. De tool geeft je: A. de mogelijkheid voor een lage vergoeding waarbij het personeel nog mag declareren of B. een hoge vergoeding waarbij dat recht op declareren is ingeperkt. 

De tool van Zilveren Kruis, is niet eenvoudig, zo blijkt uit de vele vragen die aan de LHV zijn gesteld over invullen en de uitkomst. Daarom hebben we een handleiding gemaakt. Deze handleiding is aan Zilveren Kruis voorgelegd en akkoord bevonden.

Wil je na het lezen van de handleiding een andere keuze maken ten aanzien van de vergoeding Taakdelegatie dan is het goed om te weten dat dit op 4 momenten per jaar kan. De startdata zijn: 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Je kunt je aanvraag uiterlijk 4 weken voor de startdatum van de vergoeding indienen via zilverenkruis.nl/zorgaanbieders/contact. Je krijgt dan opnieuw toegang tot het zorginkoopportaal van VECOZO waar je de wijziging kunt invoeren.

Heb je vragen over het bovenstaande of wil je eens van gedachten wisselen, neem dan gerust contact op met het OTH-lid van jouw afdeling of het LHV-bureau. 

Met vriendelijke groet,

Ard Nijhuis (Friesland)
Gijs Smit (Gelre IJssel)
Alex Borsboom (Zwolle/Flevo/Vechtdal)
Marie Annet Vollebregt (Midden-Nederland)
Tekin Karaköse (Rotterdam)
Pieter Boekel (Drenthe)
Ron Peters (Noord-Holland Midden)
Willy Völke (Amsterdam/Almere)

Nieuws

Tussenstand in de 0-praktijk Patiëntenteller: 99Aanschaf van de week: Een koffiezetapparaat (wat een genot…)Overwinning van de week: Een digitaal inschrijfformulier

Zo’n 30 AIOS en jonge huisartsen verzamelden zich 23 april jl. bij de Social Impact Factory in Utrecht voor de

Heb je een concreet idee dat huisartsen in onze afdeling vooruit kan helpen? Doe mee aan deze projectwedstrijd! De afdeling