Spring naar content

Webinar bekostiging huisartsenzorg op 10 mei

Hoe werkt het 3-segmentenmodel en wat moet ik daarmee als huisarts? Waarom is er geen consulttarief voor heel lange consulten? Waarom mag ik indirecte tijd niet declareren? Hoeveel vergoeding zit er in het inschrijftarief voor huisvesting? Deze vragen worden vaak aan ons gesteld. Wil je meer weten over de huidige bekostiging, over de mogelijke veranderingen daarin en wat dat voor jou betekent? Meld je dan nu aan voor het LHV-webinar over bekostiging op woensdagavond 10 mei. 

De bekostiging van huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg is niet eenvoudig. In het webinar leggen we eerst uit wie er bepaalt hoe er voor huisartsenzorg wordt betaald. Vervolgens gaan we in op hoe de bekostiging nu in elkaar zit. Dat doen we onder meer door drie lopende NZa-projecten (doorontwikkeling bekostiging, inkomensherijking en praktijkkostenonderzoek) toe te lichten en te vertellen welke gevolgen die kunnen hebben voor de wijze van betalen (het ‘hoe’) en de hoogte van de tarieven (het ‘hoeveel’). 

Geef je nu op voor het webinar

Lijkt het je interessant om hier meer over te weten? Laat via onderstaande link weten dat je erbij bent.

Webinar bekostiging huisartsenzorg  

  • Woensdagavond 10 mei aanvang 20:00  
  • Doe mee met het LIVE webinar Bekostiging huisartsenzorg. 
  • Je kunt tijdens het webinar en voorafgaand vragen stellen aan Ad Vermaas en Marjolein van Harten, (senior) beleidsmedewerkers bij de LHV. 
  • Het webinar duurt ongeveer 1,5 uur en wordt geaccrediteerd met 1 punt.  
  • Deelname is alleen voor LHV-leden

Nu al meer lezen?

Lees het Dokter artikel ‘Verbetering bekostiging huisartsenzorg: wat ligt er op tafel?’

Nieuws

Via de WaarneemApp kun je vanaf nu direct waarneemcontracten opstellen. Jouw waarneemcontract maken gaat daardoor een stuk sneller. Nadat je

De nieuwste editie van De Dokter valt vanaf volgende week bij LHV-leden op de mat. Adrienne van Loon, huisarts in

Besteed in de geneeskundeopleiding meer aandacht aan het werken in de eerste lijn en de sociale geneeskunde, maak het vak