Spring naar content

Webinar bekostiging huisartsenzorg op 10 mei

Hoe werkt het 3-segmentenmodel en wat moet ik daarmee als huisarts? Waarom is er geen consulttarief voor heel lange consulten? Waarom mag ik indirecte tijd niet declareren? Hoeveel vergoeding zit er in het inschrijftarief voor huisvesting? Deze vragen worden vaak aan ons gesteld. Wil je meer weten over de huidige bekostiging, over de mogelijke veranderingen daarin en wat dat voor jou betekent? Meld je dan nu aan voor het LHV-webinar over bekostiging op woensdagavond 10 mei. 

De bekostiging van huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg is niet eenvoudig. In het webinar leggen we eerst uit wie er bepaalt hoe er voor huisartsenzorg wordt betaald. Vervolgens gaan we in op hoe de bekostiging nu in elkaar zit. Dat doen we onder meer door drie lopende NZa-projecten (doorontwikkeling bekostiging, inkomensherijking en praktijkkostenonderzoek) toe te lichten en te vertellen welke gevolgen die kunnen hebben voor de wijze van betalen (het ‘hoe’) en de hoogte van de tarieven (het ‘hoeveel’). 

Geef je nu op voor het webinar

Lijkt het je interessant om hier meer over te weten? Laat via onderstaande link weten dat je erbij bent.

Webinar bekostiging huisartsenzorg  

  • Woensdagavond 10 mei aanvang 20:00  
  • Doe mee met het LIVE webinar Bekostiging huisartsenzorg. 
  • Je kunt tijdens het webinar en voorafgaand vragen stellen aan Ad Vermaas en Marjolein van Harten, (senior) beleidsmedewerkers bij de LHV. 
  • Het webinar duurt ongeveer 1,5 uur en wordt geaccrediteerd met 1 punt.  
  • Deelname is alleen voor LHV-leden

Nu al meer lezen?

Lees het Dokter artikel ‘Verbetering bekostiging huisartsenzorg: wat ligt er op tafel?’

Nieuws

Vanaf 1 maart 2024 telt ook zorg die je als huisarts levert aan ouderen in een verpleeghuis mee bij de

Op donderdag 7 maart is het de Dag van de Doktersassistent. In Nederland werken zo’n 35.000 doktersassistenten, waarvan de meeste

Een kleine, maar groeiende groep Nederlanders heeft geen eigen huisarts of ervaart langere wachttijden voordat zij in de huisartsenpraktijk terecht