Boekhoudprogramma voor waarnemers

 
Boekhoudprogramma voor waarnemers
Als zelfstandig ondernemer moet u een administratie bijhouden, waarbij een boekhoudprogramma goed van pas kan komen. Als waarnemer met een LHV-lidmaatschap krijgt u flinke korting op het uitgebreide online boekhoudprogramma Twinfield (onderdeel van Wolters Kluwer). Op deze pagina leest u wat het boekhoudprogramma inhoudt.

Het boekhoudpakket is ontwikkeld in samenwerking met software-ontwikkelaar Twinfield en accountantskantoren Seres en Noord Negentig. Het is een compleet pakket waarin u uw volledige boekhouding online kunt verwerken, kunt uitwisselen met uw eigen accountant en op elk moment online kunt raadplegen.

U kunt met dit programma facturen aanmaken en digitaal versturen, bankafschriften inlezen en het beschikt over een autocodering bij herhaalde boekingen.

De mogelijkheden op een rij

  • Online facturen, herinneringen en aanmaningen aanmaken en versturen
  • Online offertes maken
  • Automatische bankenkoppelingen
  • Volledige financiële boekhouding
  • Gratis toegang voor uw accountant
  • 38 standaardrapportages
  • Back-up en updates

70 procent korting met LHV-lidmaatschap

Als u als waarnemer lid bent van de LHV, krijg u bijna 70 procent korting op de maandelijkse kosten. U betaalt dan € 16,- (excl. btw) per maand voor het boekhoudprogramma.

Begint u later een eigen praktijk, dan kunt u het programma blijven gebruiken. Omdat u meer functies van het programma gaat gebruiken en er een koppeling met uw HIS wordt gemaakt, zijn de kosten voor gebruik als praktijkhouder € 35,- (excl. btw) per maand. Ook moet u als praktijkhouder rekening houden met extra kosten voor een koppeling met uw HIS. Deze kosten zijn afhankelijk van uw HIS-leverancier.

Meer informatie of bekijk de demo en het proefabonnement

Of direct aanmelden*
* Let op: aanmelden leidt direct tot een abonnement (na het invullen van uw gegevens).

Vragen?

Heeft u vragen over het pakket, neemt u dan contact op met softwareleverancier Twinfield via 033 467 70 00. Gebruikt u het pakket al en heeft u technische vragen, neem dan contact op via 050 520 53 40.

Cursus boekhouden

De basisbeginselen van het boekhouden onder de knie krijgen? Volg dan de geaccrediteerde cursus Basiskennis Boekhouden voor waarnemers van de LHV Academie.