Spring naar content

Mirjam van ’t Veld na eerste werkbezoeken

Oktober 2021

‘Erop blijven hameren wat huisartsen nodig hebben om hun werk te kunnen blijven doen’

Duidelijk maken waar huisartsen goed in zijn en wat er nodig is om die sterke kanten overeind te houden, ook op de langere termijn. Dat is de taak waar de LHV voor staat, concludeert Mirjam van ’t Veld na verscheidene werkbezoeken. In haar eerste maanden als LHV-voorzitter reist ze het hele land door om met huisartsen in gesprek te gaan.

Download pdf om het volledige artikel te lezen

Uit De Dokter oktober 2021

Met daarin binnenkijken bij een moderne praktijk tussen kerk en kroeg, een artikel over de Wtza en alles over Move-IT, hoe de vernieuwing van de LHV vorm krijgt.

Cover De Dokter oktober 2021

Bekijk ook

Samen zijn huisartsen, dokterend op een manier die bij hen past, 75 jaar verenigd in de LHV. In december vieren we dat met een serie huisartsencolumns geïnspireerd door de illustraties van Aad Goudappel. In deze aflevering: Pieter Jansen over ‘de sturende dokter’.

Vrijdagavond 17 december heeft de LHV-ledenraad de nieuwe statuten en afdelingsindeling van de vereniging goedgekeurd. Daarmee wordt 2022 een overgangsjaar waarin de LHV vereniging afscheid neemt van de kringen en verder gaat met afdelingen met ambassadeurs, individueel stemrecht voor leden die dat willen en meer samenwerking in de regio en landelijk. Daarmee is de LHV een sterke, wendbare en toekomstbestendige vereniging.

Samen zijn huisartsen, dokterend op een manier die bij hen past, 75 jaar verenigd in de LHV. In december vieren we dat met een serie huisartsencolumns geïnspireerd door de illustraties van Aad Goudappel. In deze aflevering: Lisette Keppel over ‘de ondernemende dokter’.