Spring naar content

Nulpraktijk: wie durft het aan?

December 2018

Een praktijk from scratch opzetten biedt heel veel kansen, maar er zijn ook risico’s. Komen er wel genoeg patiënten? Hoe snel zijn de inkomsten kostendekkend? Hoe gaat de samenwerking met collega’s lopen? Een aantal aandachtspunten op een rij én het verhaal van drie huisartsen die de sprong hebben gewaagd.

Bekijk ook

De Rijksoverheid heeft besloten om per 1 februari de geldigheidsduur van coronatoegangsbewijzen aan te passen, zodat deze in lijn komt met andere EU-landen. Dit besluit is genomen zonder consultatie van betrokken beroepsorganisaties zoals de LHV. Dit besluit heeft gevolgen voor sommige papieren vaccinatie-QR-codes die u als huisarts aan patiënten heeft verstrekt.

Op woensdag 26 januari om 20:00 faciliteren de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en het RIVM in samenwerking met MedischeScholing.nl weer een gratis, geaccrediteerd COVID-webinar voor zorgprofessionals. Thema’s die we bespreken zijn de omikronvariant, anti-virale medicatie en thuisbehandeling.

Op deze pagina vindt u alle actuele informatie voor huisartsen over het coronavirus (COVID-19).