Spring naar content
Afdeling Brabant West

Afdeling Brabant Midden West

Afdeling Brabant Midden West vertegenwoordigt de belangen van Brabantse huisartsen bij ontwikkelingen in de regio. Ontdek hier wat uw afdeling voor u kan betekenen en wie de ambassadeurs zijn die bij de afdeling werken.

Afdeling Brabant Midden West houdt zich bezig met de belangenbehartiging voor alle huisartsen binnen het afdelingsgebied en is een brug tussen de regionale organisaties en de Landelijke Huisartsen Vereniging.

De afdeling bestaat uit 2 werkgebieden:

  • Midden Brabant
  • West Brabant

Jouw ambassadeurs

Dit zijn de LHV-ambassadeurs van Afdeling Brabant Midden West.

Fraukje Hazen

Portefeuilles: ZZP/zelfstandigenbeleid, LHV ledenvergadering

Ik ben vanaf 1 januari 2021 praktijkhouder in Drunen. Ik heb de afgelopen tijd de regio leren kennen en ben klaar om mijn ervaringen en ambities in het besturen toe te passen in de regio Midden Brabant. Als eerdere voorzitter van de kring West Brabant hoop ik de kennis in huis te hebben om in gezamenlijkheid de juiste keuzes te maken voor de toekomst.

Anniek Masman

Portefeuilles: ROAZ, werkgroep Nu niet Zwanger, LHV ledenvergadering

Ik ben waarnemer en woonachtig in Rijen. Ik ben actief bij PrimaCura op het gebied van COVID-19, huisartsenzorg voor Oekraïnse vluchtelingen en ouderenzorg.

Naast mijn werk als huisarts, krijg ik energie van bestuurlijk actief zijn. En het liefst combineer ik deze taken: besturen in huisartsenorganisaties. Ik vind het een uitdaging om samen met collega’s aan nieuwe ontwikkelingen te bouwen en ben daarin graag creatief en ondernemend. Ik denk graag mee op beleidsniveau en ik hou daar altijd de praktische toepassing in het vizier. Met input vanuit het werkveld bouw ik mee aan nieuwe oplossingen.

Frans Sturm

Portefeuilles: penningmeester, LHV Ledenvergadering

Ik ben sinds februari 2018 praktijkhoudend huisarts in Bosschenhoofd en Zegge en voormalig voorzitter van de kring West Brabant. Mijn doelstelling als ambassadeur is en blijft om te zorgen dat er bij alle vergaderingen/overleggen/denktanks waar het woord “huisarts” valt ook een (vertegenwoordiger van de) huisarts aanwezig is. Dit is noodzakelijk, omdat de komende jaren de uitvoering van ons vak danig gaat veranderen. Ik ben van mening dat we in ieder geval de koers mee moeten bepalen van deze verandering, en liever nog aan het stuur en aan de knoppen moeten zitten.

In de rol als ambassadeur wil ik het gezicht zijn van de LHV in de regio, maar ook de stem van de regio binnen de LHV. Om de zichtbaarheid te vergroten wil ik andere manieren van informeren en opiniëren dan de klassieke ledenvergadering organiseren die de benaderbaarheid vergroot, maar ook meer flexibiliteit biedt op momenten dat daarom gevraagd wordt. Dit zal gepaard gaan met toegenomen digitalisering van dit proces. Op deze wijze acht ik daadwerkelijk voor alle leden benaderbaar te zijn.

Afdeling Brabant Midden West op HAweb

Wilt u weten wat er speelt in Afdeling Brabant Midden West, en meepraten over belangrijke thema’s? Bezoek dan onze HAweb-groep (exclusief voor leden van Brabant Midden West).

Wat doe jij voor de afdeling?

Zonder jouw input geen afdeling! De ambassadeurs van afdeling West handelen namens alle huisartsen uit de afdeling. Daarbij kunnen ze jouw hulp goed gebruikten!
Praat mee op HAweb; blijf via nieuwsbrieven op de hoogte; lever input door te reageren op berichten en peilingen.